Frederikssund Kommunes logo

Bygge- og anlægsopgaver

Kommunale Ejendomme varetager vedligeholdelsen af de kommunale ejendomme. Frederikssund Kommune udbyder også større entrepriser som skal i  EU-udbud eller nationalt udbud. Disse udbud vil blive annonceret gennem anden udbyder fx. EU-tidende eller Udbud.dk.

Besøg Kommunale Ejendomme

Den sidste fredag i hver måned i tidsrummet 10:00 – 11:00, er der åbent hus i kontoret for Kommunale Ejendomme, Kongensgade 18, Slangerup.
OBS!- Er du interesseret i at møde Kommunale Ejendomme, skal du bestille tid via kombyg@frederikssund.dk, da vi pga COVID-19 ikke har almindeligt åbent hus.
Mødetidsrummet kan bruges af både nystartede firmaer og gamle kendte, som gerne vil hilse på kommunens bygnings- og energiansvarlige. Der vil som udgangspunkt være to medarbejdere til stede, der repræsentere alle bygninger. Såfremt du ønsker et særligt emne drøftet, er du velkommen til at skrive til kombyg@frederikssund.dk i forvejen, så vi får mulighed for at tilpasse kompetencerne bedst muligt.

Byggearbejder under kr. 300.000

Kommunale Ejendomme udbyder en del af sine byggearbejder under kr. 300.000, ekskl. moms, på baggrund af en håndværkerliste.

Tilkendegiv din interesse her 

Udbud fra Kommunale Ejendomme:

  • Der er i øjeblikket ingen aktuelle udbud

Tilkendegiv din interesse for Kommunens udbud 

Udbud fra Vej & Trafik:

Tilkendegiv din interesse for udbudte vej og trafikprojekter her

Udbud af rådgiverydelser:

  • Der er i øjeblikket ingen aktuelle udbud

 Har du spørgsmål vedr. aktuelle udbud, er du velkommen til at kontakte os.

Nyhedsservice

Du kan også abonnere på informationer om kommunale udbud. 

Se Nyhedsservice