Gå til sidens indhold
Frederikssund Kommunes logo

Udbud af tøjvask

Frederikssund Kommune udbyder vaskeordning af tøj og linned til visiterede borgere i kommunen, tøj til beboere på kommunens omsorgscentre, borgere på rehabiliteringsafdelingen samt borgere på kortvarigt ophold.

Formålet med udbuddet er at yde hjælp til vask af visiterede borgeres tøj og linned i henhold til Serviceloven. Samtidig ønskes en løsning på kommunes omsorgscentre, og borgere med ophold på rehabiliteringsafdelingen, og afdeling C, så det sikres, at beboernes tøj er vasket bakteriologisk rent.

At hjælp ydes i forhold til Serviceloven betyder, at kommunen skal skabe grundlag for, at visiterede borgere til tøjvask i eget hjem kan vælge mellem to eller flere leverandører. For at sikre det frie leverandørvalg for borgerne i eget hjem indgås der således også en rammeaftale med en fritvalgsleverandør eller udstedes fritvalgsbeviser på den del af ydelsen, jf. udbudsbetingelserne. For den øvrige del af ydelsen i forhold til omsorgscentrene, rehabiliteringsafdelingen samt borgere på kortvarigt ophold på afdeling C indgås der ikke rammeaftale med en fritvalgsleverandør.

Udbuddet gennemføres i henhold til lov nr. 1564 af 15/12/2015, afsnit II (Udbudsloven). Udbudsformen er offentligt udbud, hvilket indebærer, at enhver har ret til at afgive tilbud. Udbuddet gennemføres elektronisk via Mercell.

Tildeling af rammaftale vil ske til den tilbudsgiver, der har afgivet det økonomisk mest fordelagtige tilbud ud fra tildelingskriteriet ”bedste forhold mellem pris og kvalitet”.

Tilbudsfrist er mandag d. 17. september 2018 kl. 12.00

Udbudsmaterialet kan rekvireres digitalt igennem Mercell Danmark A/S. For at deltage i opgaven kopieres dette link til din internet browser: https://permalink.mercell.com/89760165.aspx

Her tilmelder du dig opgaven ved at trykke på ikonet foroven: ”Meld din interesse”. Al henvendelse skal ske via Mercell.

Såfremt du ikke er licenshaver hos Mercell Danmark A/S, skal du udfylde en registrering af dit firma. Denne registrering er nødvendig for din videre deltagelse og er uden omkostninger. Efter afsendelse af registreringen har du gratis adgang til alle udbudsdokumenter. Du vil modtage login koder til www.mercell.dk indenfor normal arbejdstid og kan derefter afsende dit tilbud/ansøgning.