Gå til sidens indhold
Frederikssund Kommunes logo

Indkøb af lysstyring

Frederikssund Kommune udbyder indkøb af lysstyring. Det forventes, at der skal leveres ca. 3.300 styringsenheder samt trådløs kommunikation og et styringsprogram. Indkøbet heraf leverer Kommunen som en bygherreleverance til kommende leverandør af drift og vedligeholdelse samt modernisering af Kommunens vejbelysningsanlæg. For at sikre fremdrift i moderniseringen forventes leverancer af styringsenheder at ske ultimo juni, hvilket betyder, at de første ordrer afgives medio maj.

Kommunen afholder åbent informationsmøde den 17. marts 2015 kl. 13.00 på Holmensvej 38A, 3600 Frederikssund. Tilbudsgiver bedes af hensyn bestilling af mødeforplejning oplyse antallet af deltagere til informationsmødet senest 3 dage forinden mødet via Mercell.

Udbuddet gennemføres som et offentligt EU-udbud med frist for modtagelse af tilbud den 16. april 2015, kl. 09.00.

Kommunerne har valgt at gennemføre denne opgave digitalt igennem Mercell Danmark A/S.

For at deltage i opgaven kopieres dette link til din internet browser: http://permalink.mercell.com/49431669.aspx Her tilmelder du dig opgaven ved at trykke på ikonet foroven: ”Meld din interesse”. Såfremt du ikke er licenshaver hos Mercell Danmark A/S skal du udfylde en registrering af dit firma. Denne registrering er nødvendig for din videre deltagelse og er uden omkostninger. Efter afsendelse af registreringen har du gratis adgang til alle udbudsdokumenter. Du vil modtage login koder til www.mercell.dk indenfor normal arbejdstid og kan derefter afsende dit tilbud/ansøgning.