Gå til sidens indhold
Frederikssund Kommunes logo

Finansiel rådgiver til udbud af  Vinge Centrum

Frederikssund Kommune udbyder hermed en kontrakt om finansiel rådgiver. Den finansielle rådgiver skal rådgive kommunen om finansielle forhold i forbindelse med kommunens udbud af opførelse af Vinge Centrum.

Udbuddet af den finansielle rådgiver gennemføres som et offentlig EU-udbud.

Opførelsen af Vinge Centrum angår et ca. 180.000 m2 stort grundareal og skal ske med henblik på etablering af ny bydel i Vinge, benævnt Vinge Centrum, med boliger og erhvervsejendomme med lejemål til kommunale og erhvervsmæssige formål, herunder bl.a. detailhandel, kontor, institution, bibliotek og kampsportscenter. Hertil kommer opførelse af nye S-togsstation, landskabsbro og infrastruktur i form af veje.

De nærmere vilkår for udbudsprocessen, herunder frist for afgivelse af tilbud, samt nærmere oplysninger omkring kontraktens varighed m.v. fremgår af udbudsmaterialet. Frederikssund Kommune har valgt at gennemføre denne opgave digitalt igennem Mercell Danmark A/S.

For at deltage i opgaven kopieres dette link til din internet browser: http://permalink.mercell.com/51909569.aspx. Her tilmelder du dig opgaven ved at trykke på ikonet foroven: ”Meld din interesse”. Såfremt du ikke er licenshaver hos Mercell Danmark A/S skal du udfylde en registrering af dit firma. Denne registrering er nødvendig for din videre deltagelse og er uden omkostninger.

Efter afsendelse af registreringen har du gratis adgang til alle udbudsdokumenter. Du vil modtage login koder til www.mercell.dk indenfor normal arbejdstid og kan derefter afsende dit tilbud/ansøgning.

Tilbud på den udbudte opgave skal afgives i overensstemmelse med de krav, som følger af udbudsmaterialet. Tilbud skal være afgivet inden den 6. august 2015 kl. 10.

Eventuelle spørgsmål til udbuddet af finansiel rådgiver bedes stillet som angivet i udbudsmaterialet.