Frederikssund Kommunes logo

Nyhedsarkiv for 2022

12. maj 2022Fisketur efter hornfisk i Roskilde Fjord

Drømmer du om at komme ud på en vaskeægte fisketur efter den spændende hornfisk? Så har du nu muligheden for at komme på fisketur med en erfaren Fishing Zealand guide til Roskilde Fjord.
Fire hornfisk på land. Foto: Fishing Zealand.

11. maj 2022Sundhedspolitikken blev sparket i gang

Cirka 60 personer var mødt op, da der var kickoff arrangement for Frederikssund Kommunes nye sundhedspolitik, som har fået navnet Sammen om sundhed. Til arrangementet blev der delt viden og ideer til, hvordan sundheden kan øges for kommunens borgere, både fysisk og mentalt.
Deltagerne i workshops fik en god snak sammen om de tre temaer i Sundhedspolitikken. Foto: Frederikssund Kommune.

11. maj 2022Nyt træningstilbud for borgere med demens

Frederikssund Kommune tilbyder nu fysisk og motorisk træning til borgere med en demenssygdom. Træningen foregår på små hold og er tilpasset den enkelte.
Fysisk træning. Foto: Frederikssund Kommune, Line Skaarup Højlyng.

10. maj 2022PCR testcenter lukker

På grund af faldende efterspørgsel på test for Corona har Region Hovedstaden besluttet at lukke alle såkaldte testsatellitter.
Illustration af bakteriecelle fra Coronavirus - Grafik Pixabay.

10. maj 2022Sluttidspunkt for MitID er rykket

Grundet den ekstra travlhed, som mange kommuner oplever med at hjælpe borgere over på MitID, er sluttidspunktet for overgangen til MitID rykket til den 31. oktober 2022.
MitID logo.

9. maj 2022Pas på ynglefuglene, når du lufter hunden

Mange fugle i og ved fjordene yngler og ligger på rede i foråret og starten af sommeren. Derfor er der grund til at være ekstra påpasselig, når du går tur med hunden.
Fugleæg i rede. Foto: Nynne Sørgaard.

4. maj 2022Vingevandring den 17. maj

Nu inviterer Frederikssund Kommune igen til Vingevandring. Det sker tirsdag den 17. maj med udgangspunkt ved Vinge Station.
Vinge Station og p-plads. Foto: Frederikssund Kommune.