Frederikssund Kommunes logo

Nyhedsarkiv for 2022

7. juni 2022FOSS køber stor erhvervsgrund i Vinge

Teknologivirksomheden FOSS er på vej til at etablere sig i Vinge. Det står klart, efter at Frederikssund Byråd på mødet den 2. juni godkendte et købstilbud på en 15 ha stor erhvervsgrund i det nordlige Vinge.
Adm. direktør i Foss Kim Vejlby Hansen og borgmester Tina Tving Stauning giver hånd på handlen på grunden i Vinge. Foto Frederikssund Kommune.

7. juni 2022Nyt værested for sårbare unge i Jægerspris

Onsdag den 8. juni åbner et nyt værested for unge i Jægerspris. Værestedet ligger på Parkvej og vil tilbyde unge i alderen 16 til 30 år med udfordringer i livet et trygt sted at komme og mødes med ligesindede.
Kongeegen i Jægerspris. Foto: Frederikssund Kommune, Kenneth Jensen.

7. juni 2022Planlægning i gang for nyt børnehus i Vinge

Byrådet har på sit møde den 2. juni besluttet at igangsætte arbejdet med en lokalplan for et nyt multifunktionelt børnehus i Vinge. Samtidig skal der planlægges for placering af en skole i Vinge samt endnu et børnehus.
Illustration med mulige placeringer af et børnehus i Vinge. Grafik: Frederikssund Kommune.

7. juni 2022Masser af sjove ferieaktiviteter

Sommeren 2022 er godt på vej og snart er det sommerferie. Igen i år er der masser af sjove aktiviteter for børn og hele familien rundt omkring i Frederikssund Kommune.
Unge sejler i kajak på fjorden. Foto: Frederikssund Kommune, Kenneth Jensen.

2. juni 2022Ja: 64,8% - nej: 35,2%

Valgbestyrelsen har nu godkendt det endelige valgresultat for Frederikssund Kommune. Et resultat, der ikke adskiller sig væsentligt fra landsresultatet.
En række stemmebokse i Frederikssundhallen. Foto: Frederikssund Kommune.

1. juni 2022Valgstederne er lukket

Valgstederne lukkede kl. 20, og nu er stemmeoptællingen gået i gang. I alt har 23.709 vælgere i Frederikssund Kommune sat et kryds, hvilket giver en valgdeltagelse på 67,77%.
To valgtilforordnede tømmer stemmeurnerne på et bord. Foto: Frederikssund Kommune.

1. juni 2022Partnerskabsaftale skal sikre fremtidens arbejdskraft

Frederikssund Kommunes partnerskabs aftale med Dansk Industri og erhvervsskolerne TEC og U/NORD er blevet forlænget til 2024. Aftalen har til formål at sikre, at der er nok faglært arbejdskraft i fremtiden til de lokale virksomheder.
Borgmester Tina Tving Stauning underskriver partnerskabsaftalen. Foto: Frederikssund Kommune.

1. juni 2022Så er det tid at til at bekæmpe Bjørneklo

Bjørneklo hører ikke hjemme i den danske natur og skal ifølge loven bekæmpes. Men planten er giftig, og derfor bør du være forsigtig, når du bekæmper planten.
Kort over forekomster af Bjørneklo i kommunen. Grafik: Frederikssund Kommune.

1. juni 2022Hver fjerde vælger har stemt kl. 12

Valgdeltagelsen til folkeafstemningen om forsvarsforbeholdet ligger kl. 12 på 25,58%. Dermed har lidt over hver fjerde vælger afgivet sin stemme.
Valghandlingen er i gang i Skibbyhallen. Foto: Frederikssund Kommune.

1. juni 2022Valgstederne er åbne

Den 1. juni er der folkeafstemning i Danmark om forsvarsforbeholdet. Valgstederne er åbne fra kl. 8.00 til kl. 20.00 i aften.
Vælgere i Frederikssundhallen. Foto: Frederikssund Kommune.