Frederikssund Kommunes logo
26. september 2022

Reboot er det nye mødested

Allerede før sommerferien var flere unge med til at klargøre lokalerne på Parkvej 4-6 i Jægerspris. Her er der nemlig fremover mødested for borgere med psykiske eller sociale udfordringer, der har brug for et sted at være sammen med ligesindede.

Onsdag den 7. september blev værestedet officielt indviet og fik navnet Reboot.

Formanden for Social og sundhed, Anne Sofie Uhrskov (V) klipper den røde snor ved indvielsen. Også borgmester Tina Tving Stauning (A) og medlem af Social og sundhed Majbritt Møller Nielsen (D) deltog ved åbningen. Foto: Frederikssund Kommune.Formanden for Social og sundhed, Anne Sofie Uhrskov (V) klipper den røde snor ved indvielsen. Også borgmester Tina Tving Stauning (A) og medlem af Social og sundhed Maibritt Møller Nielsen (D) deltog ved åbningen. 

Samvær med værdier

Det kræver ikke visitation at komme i Reboot. Hvis man har lyst til at deltage, kan man blot møde op i åbningstiden, som er hver onsdag fra kl. 16.00 – 21.00. Grundtanken med Reboot er at skabe et miljø, der fremmer meningsfuldt samvær og fællesskaber, hvor værdier som respekt, stabilitet, rummelighed og brugerinvolvering er det pædagogiske omdrejningspunkt i samværet mellem brugere og medarbejdere.

Reboot tilbyder forskellige former for aktiviteter. Der laves aftensmad, - man kan spille bordtennis, bob, brætspil, D&D, på gamer-pc og meget andet.

I en anden del af bygningen på samme adresse er der også café for veteraner og tidligere udsendte. Dette tilbud blev også indviet tidligere i september.

Reboot har forskellige faciliteter herunder fællesrum med bordtennis, loungeområde mv. Foto: Frederikssund Kommune.

Reboot har forskellige faciliteter herunder fællesrum med bordtennis, loungeområde mv. Foto: Frederikssund Kommune.Reboot har forskellige faciliteter herunder fællesrum med bordtennis, loungeområde mv. 

Frederikssund Kommune har lavet en flyer om tilbuddet Reboot. Flyeren kan findes i Ungekontakten, Rådgivningshuset og i Borgerservice. Foto: Frederikssund Kommune.Frederikssund Kommune har lavet en flyer om tilbuddet Reboot. Flyeren kan findes i Ungekontakten, Rådgivningshuset og i Borgerservice.

Fotos: Frederikssund Kommune.