Frederikssund Kommunes logo

Nyhedsarkiv for september 2022

21. maj 2024Velkommen til KOL – café

Torsdag den 13. juni inviterer vi igen til KOL-café – denne gang under overskriften: Hvordan mestrer du dit liv med kronisk sygdom? Alle interesserede er velkomne.
Bogstaverne KOL. Foto: Colourbox.

15. maj 2024Ledigheden faldt i 2023

I 2023 faldt ledigheden i Frederikssund Kommune. Gennem flere år har Frederikssund Kommune fastholdt en lavere ledighed end gennemsnittet i Region Hovedstaden.
Tømrer arbejder på et hustag. Foto: Frederikssund Kommune.

14. maj 2024Hvordan skal et kulturelt mødested i Slangerup være?

Brugere af og medarbejdere på biblioteket i Slangerup drømmer om at blive en kulturhub, og derfor vil de rigtig gerne have gode ideer fra borgere og brugere til, hvad sådan et fælles kulturelt mødested skal være.
Skilt med ordet bibliotek foran indgangen til Slangerup Bibliotek. Foto: Kenneth Jensen.

14. maj 2024Kids Tour kommer til Jægerspris

Lørdag den 10. august kommer Danmarks sjoveste cykelløb for børn til Jægerspris. Løbet er for børn i alderen 3 – 10 år, og allerede nu kan du købe billet.
Målområdet på Kalvøen ved Kids Tour i 2023. Foto: Frederikssund Kommune.

8. maj 2024Stigende udgifter til det specialiserede område

I lighed med stort set alle andre kommuner oplever Frederikssund Kommune stigende udgifter på det specialiserede område. Det er især udgifterne til anbringelser og forebyggelse, der stiger.
Indgang til rådhuset i Frederikssund. Foto: Frederikssund Kommune.

6. maj 2024Kør bil, når du kører bil

I maj vil der flere steder langs vejene i Frederikssund Kommune hænge plakater, der opfordrer til at køre bil, når man kører bil. Gem mobilen væk og koncentrer dig om kørslen. Så passer du på dig selv og dine medtrafikanter.
Plakat med kampagnebudskab langs en befærdet landevej. Foto: Rådet for Sikker Trafik.

6. maj 2024Regulering af rågekolonier

Frederikssund Kommune regulerer i maj og juni rågekolonier, i samarbejde med lokale jagtforeninger. Formålet er at begrænse de støjgener fra de rågekolonier der ligger på kommunale arealer tæt på beboelsesområder.
Ellehammervej langs Græse Ådal er et af de steder, der skal reguleres råger. Foto: Frederikssund Kommune.

3. maj 202414 nye statsborgere i Frederikssund Kommune

I april 2024 kunne 14 borgere fra mange forskellige lande trykke borgmester Tina Tving Stauning i hånden og glæde sig over, at de nu kan kalde sig danske statsborgere.
Borgmester Tina Tving Stauning sammen med de 14 nye statsborgere. Foto: Frederikssund Kommune.

2. maj 2024Elever bliver klogere på uddannelse og job

Der findes utallige karriere- og jobmuligheder, som elever i de store klasser i folkeskolen skal tage stilling til og i sidste ende vælge en vej, men det kan være svært. Projekt Kloge Hænder er med til at vise eleverne nogle af de mange muligheder og give dem et bedre kendskab til, hvad man kan lave som faglært.
Efter laserskæreren har udført sit arbejde, kan eleverne pille de udskårne emner op fra bordet. Foto: Frederikssund Kommune.