Frederikssund Kommunes logo
28. september 2022

Fiskeri i efterårsferien for hele familien

Tirsdag den 18. oktober inviterer Frederikssund Kommune og Fishing Zealand således til lystfiskeri ved Grønlien Sø. I Grønlien Sø findes flere forskellige spændende fiskearter. Der er bl.a. skaller, aborrer og karper, og det er netop dem, som vi skal fiske efter.

Alle kan deltage

Måske har du aldrig prøvet at fiske før, men det er ingen hindring for at deltage. I tidsrummet mellem kl. 10.00 og kl. 14.00 kan du nemlig komme og låne et komplet fiskesæt. Samtidig vil en dygtig fiskeguide fra Fishing Zealand stå klar til at hjælpe alle fremmødte. Fiskeguiden medbringer alt nødvendigt fiskegrej, som skal bruges til at lokke søens fisk frem, og vil ligeledes hjælpe dig med at rigge grejet til, agne krogene og lande fangsten. Så selvom du aldrig har prøvet at fiske tidligere, så er der oplagte muligheder for at fange din første fisk, netop denne dag. Du er naturligvis også velkommen til at medbringe dit eget fiskeudstyr og få et par tips til, hvordan du kan blive en dygtigere lystfisker.

Gratis at være med

Arrangementet er gratis og henvender sig særligt til børn og unge, men voksne er naturligvis også velkomne. Husk endelig praktisk påklædning og fodtøj, som kan matche det omskiftelige efterårsvejr. Unge over 13 år kan deltage på egen hånd.

Tilmelding

Tilmelding sker ved at sende en mail til flyordie@fabulousflyfishing.dk senest d. 17. oktober. Mødested: ved bredden af Grønlien Sø. Parkering foregår ved p-pladsen ved Ågade 56, Frederikssund.

Dreng og pige med fiskestang og fanget fisk. Foto: Fishing Zealand.

Foto: Fishing Zealand.