Frederikssund Kommunes logo
2. maj 2022

Lukning af Dalvejen

Arbejdet på Dalvejen i Vinge nærmer sig sin afslutning. For at kunne færdiggøre vejarbejdet er det dog nødvendigt at lukke Dalvejen helt for trafik. For at sikre at alle kan komme ind til deres bolig, er arbejderne derfor delt op i etaper. Der vil altid være gående adgang til Vinge Station. Datoerne for de enkelte etaper kan variere.

1. etape - 9. maj til 30. maj

Vi lukker Dalvejen mellem T-krydset ved Snostrupvej og Deltavej. Beboerne i Deltakvarteret kan komme ud via Deltavej og derefter køre i retning mod Frederikssundsvej. Cyklister skal ligeledes køre den vej. Skal cyklister mod St. Rørbæk skal de enten benytte elevatoren ved Vinge Station eller stitunnel mod vest. I etape 1 skal vi grave på tværs af den gamle Dalvejen og lægge det sidste lag grus.

Kort over etape 1. Grafik: Frederikssund Kommune.

2. etape - 30. maj til 9. juni

Vi lukker Dalvejen på strækningen forbi Dalvejen 1, så vi kan komme i gang med at renovere dette stykke. Lukningen betyder, at beboere i Stationsvænget og Deltakvarteret skal benytte Gl. Slangerupvej. Cyklister og gående skal ligeledes benytte Gl. Slangerupvej. Alternativt kan cyklister benytte elevatoren ved Vinge Station, så man kan komme over til supercykelstien på sydsiden af banen. Dalvejen mellem Deltavej og T-krydset ved Snostrupvej er stadigvæk lukket.

Kort over etape 2. Grafik: Frederikssund Kommune.

3. etape - 9. juni til 20. juni

Vi skal tilslutte Dalvejen vest for Deltavej til den gamle Dalvejen. Derfor er vi nødt til at lukke Dalvejen på stykket fra vejen ned til Vinge Station og til Mekongvej. Dalvejen forbi nr. 1 er stadigvæk lukket. Beboere i Deltakvarteret kan komme ud via Mekongvej og skal køre igennem St. Rørbæk for at komme ud til Frederikssundsvej. Cyklister skal køre mod øst for at komme om til supercykelstien.

Kort over etape 3. Grafik: Frederikssund Kommune.

4. etape - 20. juni til 27. juni

Dalvejen forbi Dalvejen nr. 1 er stadigvæk lukket. Derudover skal vi lægge en ledning i Dalvejen ved Stationsvænget. Beboere ved Stationsvænget og Deltakvarteret skal køre igennem St. Rørbæk for at komme ud til Frederikssundsvej. Beboere ved Solbakken skal benytte Gl. Slangerupvej. Cyklister skal enten køre mod øst for at komme om til supercykelstien eller benytte elevatoren på Vinge Station.

Kort over etape 4. Grafik: Frederikssund Kommune.

5. etape - 27. juni til 9. juli

Nu mangler vi kun strækningen forbi Dalvejen nr. 1. I etape 5 skal vi afrette grus og lægge den sidste asfalt. Alle skal benytte Gl. Slangerupvej for at komme ud til Frederikssundsvej. Cyklister skal enten køre mod øst for at komme om til supercykelstien eller benytte elevatoren på Vinge Station.

Kort over etape 5. Grafik: Frederikssund Kommune.

Buslinje 312 - 9. maj til 9. juli

Busruten linje 312 som kører igennem St. Rørbæk, Snostrup og Dalvejen omlægges midlertidigt. Bussen kører i stedet til Vinge Station, hvor der kommer et busstop. Passagerer til bussen skal derfor køre til Vinge Station. Man kan se mere på dinoffentligetransport.dk under linje 312.

Kort over omlægning af busruten. Grafik: Frederikssund Kommune.

Kontakt:

Er der spørgsmål kan man kontakte Peter Christophersen fra Zøllner på 3164 2685 eller Jesper Glargaard fra Frederikssund kommune på 2170 6021 eller jglar@frederikssund.dk.