Frederikssund Kommunes logo

Nyhedsarkiv for maj 2022

31. maj 2022Frederikssund Kommune laver ikke bevidst langsom visitation

I øjeblikket kan man på forskellige medier læse, at Frederikssund Kommune bevidst forhaler sagsbehandlingstiden ved udredning og visitation til specialundervisning og specialtilbud. Det er dog ikke tilfældet. Frederikssund Kommune følger lovgivningen på området og har ingen ønsker om at forhale sagsbehandlingen.
Gynge på legeplads. Foto: Frederikssund Kommune, Kenneth Jensen.

31. maj 2022Columbus sejler snart igen

Færgen M/F Columbus er nu repareret og vil efter den sidste klargøring kunne genoptage sejladsen på ruten Kulhuse – Sølager.
Færgen MF Columbus. Foto: Frederikssund Kommune, Kenneth Jensen.

30. maj 2022Træning og teamspirit giver unge mere selvværd

I Ungekontakten mødes en gruppe udfordrede unge om at træne til deltagelse i forhindringsløbet Copenhagen Warrior og få inspiration til en sundere livsstil. Træningen giver både fysisk og psykisk gevinst og gør de unge bedre rustet til at starte uddannelse eller job.
Unge træner på den udendørs gymnastiksal i Idrætsbyen. Foto: Frederikssund Kommune.

25. maj 2022Borgermøde om budget 2023

Kom til borgermøde om budget 2023 tirsdag den 7. juni kl. 19.00-21.30. Her kan du høre om det kommende budget, og du kan stille spørgsmål til politikerne.
Lommeregner, kuglepen og papirer med tal. Foto: Colourbox.

23. maj 2022Elever skaber ny natur

Stokroser, solsikker og blomster i massevis. På Ådalens Skole i Frederikssund skaber børnene i 3. klasse øget biodiversitet i skolens Bio-Lab.
Børn fra 3. klasse arbejder med haveredskaber. Foto: Frederikssund Kommune.

23. maj 2022Kørsel til valgstedet

Borgere med fysisk funktionsnedsættelse, som ikke kan møde frem til folkeafstemningen den 1. juni ved egen hjælp, tilbydes gratis transport til valgstedet på valgdagen.
Tre personers ben ses under forhængene i stemmebokse. Foto: Colourbox.

20. maj 2022Valgkortet er på vej

Der er folkeafstemning den 1. juni og valgkortene er på vej ud. Stemmeberettigede vælgere vil modtage deres valgkort senest den 27. maj.
Blyant sætter kryds. Grafik: Colourbox.

18. maj 2022Grøn og social omstilling i Slangerup

Der var god dialog om relevante og aktuelle emner, da borgmesteren mandag den 16. maj besøgte cykelvirksomheden, Baisikeli, på Højager i Slangerup for at blive klogere på, hvordan virksomheden arbejder med grøn og social omstilling både lokalt, nationalt og internationalt.
Borgmester Tina Tving Stauning og administrerende direktør Niels Bonefeld. Foto: Frederikssund Kommune.

17. maj 2022Brug 2 sekunder mere på at orientere dig i krydset

De kommende uger sætter vi fokus på de mange kryds, hvor cyklister og bilister møder hinanden hver dag. Heldigvis går det godt de allerfleste gange. Men det er, når biler og cykler mødes i kryds, at de fleste alvorlige ulykker sker med cyklister.
Kampagnen kan ses på plakater ved kryds men også på cykelstierne. Foto: Frederikssund Kommune.

16. maj 2022Klimakassen bliver nyt bykontor i Vinge

Klimakassen er navnet på det hus, der i løbet af juni måned vil skyde op på et areal lige nord for Vinge Station. Blandt meget andet skal huset fungere som bykontor for vingeprojektet.
Visualisering af Klimakassen ved Vinge Station. Visualisering: P+P Arkitekter.