Frederikssund Kommunes logo

Nyhedsarkiv for 2021

31. august 2023Fokus på tidlig forebyggende indsats

Hvis et barn eller ung viser tegn på mistrivsel, skal der sættes tidligt ind for at hjælpe barnet eller den unge og forebygge problemer, der ellers kan vokse sig større. Det er kernen i den nye strategi for tidlig forebyggende indsats ”Fælles tilgang – fælles ansvar”.
Børn og unge sidder på en bænk og snakker. Foto: Frederikssund Kommune.

30. august 2023Dialogmøde med frivillige organisationer

De frivillige organisationer og foreninger inviteres til dialogmøde med udvalget Social og sundhed den 3. oktober. Her bliver der blandt andet informeret om §18-puljen.
Håndtryk. Foto: Colourbox.

30. august 2023National flagdag markeres 5. september

Tirsdag den 5. september markerer Frederikssund Kommune den nationale flagdag for Danmarks udsendte. I år foregår markeringen på Torvet i Frederikssund kl. 17.00 med taler af borgmesteren og en ukrainsk gæstetaler.
Dannebrog vajer mod en blå himmel. Foto: Frederikssund Kommune.

25. august 2023Budget 2024 - 2027 er udsendt i høring

Budget 2024 - 2027 er nu sendt i høring og der er mulighed for at afgive et høringssvar, som vil indgå i det videre politiske arbejde med budgettet.
Lommeregner og kuglepen. Foto: Colourbox.

23. august 2023Hørup Skovvej spærres delvist 2. og 3. september

På grund af asfaltarbejde spærres Hørup Skovvej fra rundkørslen Roskildevej/Hørups Skovvej til lyskrydset Københavnsvej/Hørup Skovvej i weekenden den 2. og 3. september. Omkørsel gennem Slangerup via Roskildevej/Københavnsvej.
Hørup Skovvej og rundkørslen Roskildevej/Hørup Skovvej. Foto: Frederikssund Kommune.

22. august 2023To 18-årige søges til kongelig gallafest

I anledningen af H.K.H. Prins Christians 18-års fødselsdag, inviterer Kongehuset to 18-årige fra hver kommune i Danmark til gallataffel på Christiansborg Slot søndag den 15. oktober. Interesserede 18-årige i Frederikssund Kommune kan ansøge her på kommunens hjemmeside senest den 4. september. Herefter vil der blive trukket lod om de to pladser.
H.K.H. Prins Christian. Foto Franne Voigt

18. august 2023Vejarbejde spærrer en del af Ågade

Fra den 20. august til 1. september udfører Frederikssund Kommune asfaltarbejde på dele af Ågade i Frederikssund. Det betyder, at vejen vil være spærret for trafik på den berørte strækning.
En del af Ågade i Frederikssund vil være spærret pga. vejarbejde fra den 20. august. til den 1. september. Foto: Frederikssund Kommune.