Frederikssund Kommunes logo

Nyhedsarkiv for februar 2021

30. januar 2023Skolepatruljer blev forkælet

Hvert år i uge 5 bliver der sat fokus på det vigtige arbejde landets skolepatruljer udfører. På Fjordlandsskolen afd. Skibby blev skolepatruljen blandt andet forkælet med boller og varm chokolade, mens de voksne tog tjansen i fodgængerfeltet.
Dagens skolepatrulje fik besøg af blandt andre borgmester Tina Tving Stauning. Foto: Frederikssund Kommune.

30. januar 2023Højagergaard laver borgmestergaver

Når borgmesteren eller Byrådet skal repræsentere kommunen - og i den forbindelse medbringe en gave, vil det fremover være gaver produceret på AKU-center Højagergaard ved Slangerup.
Tre borgmestergaver på et bord. Foto: Frederikssund Kommune.

24. januar 2023Staten støtter kystbeskyttelse i Hyllingeriis

Statens pulje til kystbeskyttelse har givet tilsagn om næsten 2,1 mio. kr. til et kystbeskyttelsesprojekt ved Hyllingeriis. I alt er 150 mio. kr. delt ud på landsplan til kystbeskyttelse.
Oversvømmelse ved Hyllingeriis. Foto: Frederikssund Kommune, Kenneth Jensen.

24. januar 2023Analyse af detailhandlen i Frederikssund Kommune

Frederikssund Kommune har igangsat en analyse af detailhandlen i hele kommunen. Analysen skal give et samlet overblik over butikkerne i Frederikssund Kommune og være med til at sikre, at detailhandlen også i fremtiden er attraktiv for både kunder og handelsdrivende.
Lommeregner, kuglepen og regneark. Foto: Colourbox.

23. januar 2023FGU slog dørene op

FGU Nordsjællands afdeling i Skibby holdt forleden åbent hus for unge uddannelsessøgende, for at vise hvor mange muligheder institutionen kan tilbyde.
To fade med kager produceret af skolens elever. Foto: Frederikssund Kommune.

18. januar 2023Genmæle i sag om fødsel

Flere medier omtaler i disse dage en sag, hvor Frederikssund Kommune angiveligt skulle have bedt et hospital om at igangsætte en fødsel, så fjernelsen af et barn kunne ske inden juleferien. I nedenstående kommenterer Frederikssund Kommune på sagen.
Rådhusets hovedindgang. Foto: Frederikssund Kommune.

12. januar 2023Kronprins Frederiks Bro skal renoveres

I marts og april skal Vejdirektoratet i gang med en større renovering af Kronprins Frederiks Bro. Det betyder lukning af kørebanerne på broen i seks uger, og kun cyklister og fodgængere kan benytte broen, mens arbejdet står på.
Biltrafik på Kronprins Frederiks Bro. Foto: Vejdirektoratet.

12. januar 2023Studerende viser forslag til nye byrum i Frederikssund

En gruppe studerende i landskabsarkitektur ved Københavns Universitet har i længere tid arbejdet med nye byrum for Frederikssund bymidte. Resultatet af deres anstrengelser skal nu vises frem ved en udstilling i Jernbanegade i Frederikssund den 19. januar.
Frederikssund bymidte set fra luften. Foto: Frederikssund Kommune.

10. januar 2023Gratis rådgivning til virksomheder i turistbranchen

Virksomheder i turistbranchen kan nu søge om at deltage i et gratis rådgivningsforløb, hvor man lærer at lave klimaregnskab og planer for reduktionsmål mv. Ansøgningsfristen er 31. januar.
Jægerspris Slot. Foto: Frederikssund Kommune, Kenneth Jensen.