Frederikssund Kommunes logo
13. marts 2020

Status på sundhedstilbud

For at forebygge spredning af smitte med coronavisrus løses kun de absolut nødvendige opgaver på Sundhedsområdet. En række tilbud er derfor lukket ned - andre fortsætter uændret. 

Rehabilitering

Kommunens rehabiliteringsafdeling på Frederikssund Hospital fortsætter sin drift helt uændret. Der er lukket for besøg af pårørende for at reducere smittefaren.

Sundhedspleje

Sundhedsplejen tager kun de helt nødvendige besøg hos de nyfødte og deres forældre. Det gælder første hjemmebesøg og eventuelle behovsbesøg. Alle øvrige besøg afholdes indtil videre telefonisk.

Sundhedsplejens tilbud på skoler er lukket ned og mødre grupper er aflyst indtil videre.

Tandpleje

Tandplejen er  lukket. Her er oprettet et akutberedskab for patienter med behov for akutte og absolut uopsættelige behandlinger. Tilbuddet findes på klinikken i Frederikssund og kan efter telefonisk aftale besøges i tidsrummet kl. 8.00 - 15.00 dagligt. Herefter henvises til private tandklinikker.

Der er etableret udvidet telefontid mandag- torsdag 8.00-15.00 og fredag 8.00-13.00 for eventuel rådgivning og risikovurdering.

Træning og forebyggelse

Alle borgerrettede trænings- og forebyggelsestilbud lukkede ned allerede onsdag den 11. marts 2020, og hele afdelingen for træning og forebyggelse lukkede torsdag den 12. marts 2020. Der er fortsat åbent i telefontiden for borgerhenvendelser og henvendelser bliver løbende håndteret.

Medarbejder med tre borgere liggende på jorden, i gang med genoptræning af knæ. Foto: Kenneth Jensen.Medarbejder med tre borgere liggende på jorden, i gang med genoptræning af knæ.

Foto: Kenneth Jensen,
Frederikssund Kommune.