Frederikssund Kommunes logo
16. marts 2020

Ledelsen takker medarbejderne

Kære medarbejder.

Fra kommunens ledelse vil vi gerne sige dig TAK for indsatsen.

Frederikssund Kommune står i vores hidtil største myndigheds- og arbejdsopgave i forhold til at mindske smittespredningen af coronavirus. Den usædvanlige situation kræver, at vi sammen finder – og opfinder – løsninger på udfordringer, som vi ikke tidligere har stået overfor. Og heldigvis oplever vi, at der er en massiv opbakning og fleksibilitet fra medarbejdere og ledere i alle dele af organisationen til at møde og løse disse udfordringer. Mange af jer må i denne situation levere en ekstraordinær indsats under vanskelige vilkår, og det vil vi gerne sende jer en kæmpe tak for! 

Ingen ved, hvor længe denne situation vil vare ved. Men vi er overbeviste om, at vi med en så kompetent medarbejderstab kan håndtere de udfordringer, vi vil møde fremadrettet.

Endnu en gang tak for indsatsen og god arbejdslyst fremover.

Mvh.
John Schmidt Andersen
Borgmester

Torben Kjærgaard
Kommunaldirektør

Borgmester John Schmidt Andersen (tv.) og kommunaldirektør Torben Kjærgaard anerkender kommunens medarbejdere for at levere en ekstraordinær indsats i den usædvanlige situation. Foto: Frederikssund Kommune.Borgmester John Schmidt Andersen (tv.) og kommunaldirektør Torben Kjærgaard anerkender kommunens medarbejdere for at levere en ekstraordinær indsats i den usædvanlige situation. Foto: Frederikssund Kommune.