Frederikssund Kommunes logo

Vil du starte virksomhed?

Frederikssund Kommune samarbejder med Copenhagen Business Hub – Erhvervshus Hovedstaden om en række muligheder for dig, som vil starte virksomhed.

Du kan ganske gratis deltage i workshops, og få værktøjer og viden til, hvordan du kommer godt fra start. Er du allerede i gang, men ønsker sparring til din strategi og vækst tilbyder vi 1:1 sparring.

For dig som er helt ny iværksætter:

  • Har spørgsmål til virksomhedsform, momspligt og grundlæggende salg.
  • Er i tvivl om, hvordan du bedst får dit produkt/koncept på markedet.
  • Mangler værktøjer til prisfastsættelse, kundeindsigt og forretningsudvikling.

Workshops

Du kan derefter tage på workshoppen Iværksætterintro. Her får du en basis introduktion og gode værktøjer til at arbejde med de væsentligste spørgsmål og udfordringer, som møder en iværksætter.

Opstart af virksomhed og tilbud til iværksættere

På hjemmesiden www.virksomhedsguiden.dk kan du finde inspiration og viden om iværksætteri og få svar på alle relevante spørgsmål omkring det at starte en virksomhed. Her ligger f.eks. beskrivelse af virksomhedsformer, momspligt, forretningsplaner og en tjekliste over, hvad du som minimum skal huske at tænke på.

I Frederikssund Kommune og Frederikssund Erhverv  har vi et samarbejde med Erhvervshus Hovedstaden, som tilbyder gratis deltagelse i workshops og webinarer vedrørende opstart af virksomhed og giver adgang til værktøjer og viden. Er du allerede startet og har et CVR. nr., kan du også få gratis og uvildig sparring om hvordan, du driver og udvikler din virksomhed. Læs mere om Erhvervshus Hovedstadens tilbud samt hvordan du kontakter dem på www.ehhs.dk. Du kan også deltage i forskellige workshopforløb igennem Iværksætterdanmark. Læs mere på www.iværksætterdanmark.dk.

Team

Billede af Erhvervshus Hovedstadens logo