Gå til sidens indhold
Frederikssund Kommunes logo

Iværksætteri

Frederikssund Kommune samarbejder med Iværksætterhuset, som tilbyder sparring, vejledning, henvisning til eksperter og events med både bred og mere specialiseret information til iværksættere.

Er du iværksætter i Frederikssund Kommune kan du derfor ringe til Iværksætterhusets faste konsulent i byen, Susanne Krogh Petersen, når du :
  • Ønsker sparring til udvikling af din ide og forretningsmodel
  • Ønsker hjælp til at skabe fokus i en hverdag med mange kasketter
  • Har konkrete udfordringer, f.eks. i forhold til prissættelse og salg
  • Vil udfordres strategisk og arbejde med mål og tjekpoints

Kontakt Susanne Krogh Petersen på telefon 30108096 eller mail: skp@vhhr.dk.

Derudover tilbyder vi en række målrettede arrangementer til iværksættere: 

Iværksætterintro

Møderne er gratis og bidrager med viden, inspiration og overvejelser når du starter egen virksomhed. På mødet vil en konsulent introducere dig til bl.a. prissætning og markedsføring, så du bliver klædt på til at tage næste skridt med din virksomhed eller idé. Se mere på http://hipih.dk/events/0/3.

Få ekspertråd - Speedrådgivning

Mulighed for at få gratis og individuel rådgivning fra en ekspert til dine konkrete udfordringer. Det kan bl.a. være sparring med en advokat, revisor eller en start-up konsulent. Samtidig får du mulighed for at udvide dit netværk og møde andre iværksættere. Se mere på http://hipih.dk/events/0/3.

Workshops

Iværksætterhusets workshops er for alle, både dem der drømmer om at starte virksomhed eller lige er kommet i gang. Disse workshops giver dig et overblik over det du skal forholde dig til, når du starter egen virksomhed. Se mere på http://hipih.dk/events/0/3.