Frederikssund Kommunes logo
15. september 2023

Webinar for virksomheder: Grøn og digital omstilling

Fra Styrelsen for IT og Læring:

Hvad er din virksomheds kompetencebehov i den grønne og digitale omstilling? Det er et spørgsmål, som er i fokus blandt flere med ansvar for uddannelse og opkvalificering. Du kan blive klogere på emnet sammen med eVejledning, Dansk Erhverv og tech ekspert David Guldager

Den 3. oktober fra 14-16 dedikerer vi eftermiddagen, til at sætte fokus på fremtidens kompetencer. Du møder Brian Hansen der er vejleder i eVejledning. eVejledning har længe haft fokus på kompetencer, uddannelser og kurser, der kan støtte virksomheder i den digitale og grønne omstilling. Det vil vi gerne præsentere for dig og dine kolleger.

Vi får også besøg af Casper Burlin. Casper er chefkonsulent hos Dansk Erhverv, og han ved – om nogen – at økonomien spiller en væsentlig rolle, når virksomheden skal uddanne og opkvalificere deres medarbejdere. Casper giver os et overblik i at søge støtte via kompetencefondsmidler, og giver også et indblik i nogle af de kurser og efteruddannelsesmuligheder man har i Dansk Erhverv.

Sidst men ikke mindst får vi besøg af David Guldager. Siden 2009 har David været tech- og gadget ekspert på TV2. På en gribende og underholdende måde, fortæller David os om kunstig intelligens på fremmarch i virksomhederne. Det at man – som virksomhed – kan gribe (og begribe) AI, ChatGPT o.s.v. og omfavne udviklingen via omstillingsparathed. David kommer også med eksempler på, hvordan ChatGPT / AI bruges.

Så er det dig, der har ansvar for uddannelse og opkvalificering i den virksomhed du arbejder i, så er du helt klart i målgruppen for dette oplæg. Sætter du et par timer af tirsdag den 3. oktober fra 14-16, så lover vi at gøre alt hvad vi kan for at du kommer mere vidende og underholdt ind i den grønne og digitale omstilling.

Læs om arrangementet og meld dig til.