Frederikssund Kommunes logo

Nyhedsarkiv for 2022

28. august 2022Prisfest i foreningslivet

Slangerup Idræts- og Kulturcenter dannede søndag den 28. august rammen om prisfesten for idrætten og foreningslivet. Som noget nyt kunne man i år – foruden at overvære prisuddelingen – prøve kræfter med en række forskellige sportsgrene.
Erik Ejegod gruppe, det danske spejderkorps modtog årets Fritidspris. Foto: Frederikssund Kommune.

26. august 2022National flagdag markeres 5. september

Mandag den 5. september markerer Frederikssund Kommune den nationale flagdag for Danmarks udsendte. Markeringen foregår på Torvet i Frederikssund kl. 8.00.
Dannebrog vajer i vinden på Torvet i Frederikssund. Foto: Frederikssund Kommune.

26. august 2022Masser af fritidstilbud i Aktiv Fritid

Hæftet Aktiv Fritid er udkommet og giver et overblik over mange af de fritidstilbud, der er at finde i Frederikssund Kommune – det gælder alt fra klatring og håndbold til sang, kunst, spejder og meget mere.
Børn spiller beachvolley. Foto: Frederikssund Kommune, Kenneth Jensen.

25. august 2022Ny veterancafé indvies på flagdag

Mandag den 5. september flages der for Danmarks udsendte kl. 8.00 på Torvet 2 i Frederikssund, og senere samme dag slås dørene op til en ny café for veteraner i Jægerspris.
Æresgarden trak op ved flagdagen i 2021. Foto: Frederikssund Kommune.

24. august 2022Frederikssund og vandet: Havvandet stiger i fjordene

Nærhed til hav og fjord er en stor kvalitet i Frederikssund Kommune, hvor ingen borgere har længere end 15 km fra hoveddøren til nærmeste vandkant. Men havet giver også udfordringer. Den globale opvarmning betyder, at havniveauet stiger og udfordrer kystnære byer.
Frederikssund Havn under stormfloden Malik i januar 2022. Foto: Frederikssund Kommune, Kenneth Jensen.

24. august 2022Kendte forfattere gæster Frederikssund

Den 9. og 10. september fylder Frederikssund Bibliotekerne og Willumsens Museum hele museet med litteratur, ord, teater, performance, kunst og kreativitet. Det hele er gratis og forfattere som Leif Davidsen, Johanne Bille, Jens Albinus og Rakel Haslund-Gjerrild kommer og taler om deres bøger og de emner, som de skriver om.
Det nuværende indgangsparti bliver lukket af og området bliver gjort til udendørsservering for den nye café. Foto: Frederikssund Kommune.

22. august 2022Mini-jobmesse for sundhedsområdet

Vidste du, at du som voksenelev kan få 22.000 kr./md. under hele uddannelsen til Social- og Sundhedshjælper/-assistent? Dette og mange andre spændende emner inden for SOSU-området kan du høre mere om på mini-jobmessen den 29. august på Tolleruphøj i Frederikssund.
Ældre borger i samtale med medarbejder. Foto: Frederikssund Kommune, Kenneth Jensen.

22. august 2022Infomøde for pårørende til unge tilknyttet Ungekontakten

På torsdag d. 25. august inviterer Ungekontakten alle interesserede pårørende til infomøde om, hvad det vil sige at have et forløb i Ungekontakten, hvilke tilbud der er, og hvordan man som pårørende kan støtte op om indsatsen.
Ungekontaktens indgang. Foto: Frederikssund Kommune.