Frederikssund Kommunes logo
1. juni 2022

Valgstederne er åbne

Allerede inden valgstederne åbnede var de første vælgere klar med valgkortet ved indgangen til Frederikssundhallen på Kalvøvej i Frederikssund. Indenfor åbnede valghandlingen præcis kl. 8, og stemmeboksene vil være åbne helt frem til kl. 20.00 i aften.

Vælgere i Frederikssundhallen. Foto: Frederikssund Kommune.

Husk valgkortet

Det er en rigtig god ide at huske sit valgkort, når man tager hen for at stemme. Skulle du have glemt det, så kan du godt stemme alligevel – om end det hele så tager lidt længere tid. Du skal i så fald henvende dig til valgkontoret på valgstedet, som kan udskrive et nyt valgkort ti dig. Det kræver dog, at du har behørig legitimation med.

Se resultatet

Når stemmerne er afgivet, og valgstederne er lukket, bliver stemmerne talt op. Du kan dagen igennem følge med i stemmeprocenten på vores hjemmeside, hvor du også finder link til det samlede valgresultat, som ventes at være klar ud på aftenen.

Formanden for valgbestyrelsen, borgmester Tina Tving Stauning (A) og kommunaldirektør Torben Kjærgaard var mødt frem i Frederikssundhallen for at overvære valgets begyndelse. Foto: Frederikssund Kommune.Formanden for valgbestyrelsen, borgmester Tina Tving Stauning (A) og kommunaldirektør Torben Kjærgaard var mødt frem i Frederikssundhallen for at overvære valgets begyndelse.

Fotos: Frederikssund Kommune.