Frederikssund Kommunes logo
8. juni 2022

Vær med til at præge den lokale udvikling i Fjordlandet

Arbejdsgruppen for den lokale aktionsgruppe, der dækker Lejre og Frederikssund kommuner indkalder hermed til stiftende generalforsamling i den nye LAG Fjordlandet den 21. juni 2022 kl. 19.00-21.00 i Karleby Forsamlingshus på Karlebyvej 177, 4070 Kirke Hyllinge – tilmelding er nødvendig.

I den nye LAG Fjordlandet er der plads til alle over 15 år, som bor i én af de to kommuner. Hvis du ønsker at indgå i bestyrelsen, skal du være fyldt 18 år. Foreningen skal ledes af en bestyrelse med 13 medlemmer. Af de 13 bestyrelsesmedlemmer vælges ni på generalforsamlingen, mens hver kommune og region udpeger et medlem hver – i alt fire bestyrelsesmedlemmer. Der skal til den stiftende generalforsamling også vælges en forperson for bestyrelsen.

Det er vigtigt, at bestyrelsen får en god balance mellem repræsentanter for lokale borgere, foreninger og virksomheder, så det er de lokale kræfter, der driver udviklingen af lokalområderne og uddelingen af midler. Den nye LAG forventes at uddele støtte på ca. 12,5 mio. kr. i perioden 2023-27.

Dagsorden for den stiftende generalforsamling:

  1. Valg af dirigent, referent og stemmetæller
  2. Godkendelse af vedtægter for foreningen LAG Fjordlandet
  3. Valg af forperson for bestyrelsen
  4. Valg af medlemmer til bestyrelsen
  5. Valg af suppleanter
  6. Valg af revisor
  7. Eventuelt

Tilmelding

www.lejre.dk/generalforsamlingLAG finder du tilmeldingen med frist d. 19. juni 2022. Her kan du også se forslaget til vedtægter for den kommende LAG-forening.

Webinar

Bliv klogere på hvad en lokal aktionsgruppe er, og hvilken opgave bestyrelsen har, når der tirsdag den 14. juni kl. 19-20 er webinar om arbejdet i en LAG-bestyrelse. På webinaret kommer Flemming E. Larsen, formand for LAG Midt-Nordvestsjælland, og deler sine erfaringer med at sidde i en LAG-bestyrelse. Du kan læse om webinaret og tilmelde dig på Lejre Kommunes hjemmeside.