Frederikssund Kommunes logo
7. juni 2022

Nyt værested for sårbare unge i Jægerspris

Onsdag den 8. juni åbner et nyt værested for unge i Jægerspris. Værestedet ligger på Parkvej og vil tilbyde unge i alderen 16 til 30 år med udfordringer i livet et trygt sted at komme og mødes med ligesindede.

Det nye værested på Parkvej 4-6 vil være åbent hver onsdag mellem klokken 16 og 21. De unge kan komme forbi og møde andre unge, få en god eftermiddag og aften og nyde et fristed. Der vil være to medarbejdere fra Socialpsykiatrien til stede i åbningstiden.

Aktiviteter og indhold vil løbende blive tilrettelagt i samarbejde med brugerne.

Til at starte med er der gjort klar med aktiviteter målrettet de unge. Der vil blandt andet være brætspil, bordtennis, gamerstationer og lær at lave god, sund og billig mad.

For at holde det nye værested åbent vil der resten af 2022 være lukket om onsdagen i Livskilden på Kilde Alle i Frederikssund. Som bruger af Livskilden om onsdagen, er man velkommen til at benytte sig af værestedet i Jægerspris.

- Jeg er utrolig glad for, at vi kan åbne et værested i Jægerspris. Vi har set i en spørgeskemaundersøgelse blandt sårbare unge i kommunen, at der er brug for et værested i Hornsherred, som de unge kan bruge. Vi forsøger os derfor nu med et værested i Jægerspris hver onsdag resten af 2022. Jeg håber, at de unge vil få glæde af det og finde et fristed, hvor de kan være sig selv og møde andre unge. Vi må se hen mod slutningen af året, hvordan det er gået, og om det er noget, vi skal opretholde, siger Anne Sofie Uhrskov (V), formand for udvalget Social og sundhed.