Frederikssund Kommunes logo

Nyhedsarkiv for juli 2022

1. juli 2022Masser af musik på Kulturhavn 2022

I dagene 18. – 21. august bliver der, på havneområdet i Frederikssund, holdt musikfestival med navne som blandt andre Loveshop og Alberte. Musikken vil lyde fra en flydescene i havnen, og der vil også være masser af aktiviteter og mulighed for at stille sulten på et madmarked på havnen.
Hænder holder en trompet.

1. juli 2022Kommunale repræsentanter valgt til LAG Fjordlandet

Der var højt humør og spændende drøftelser på tværs af bordene, da knap 50 deltagere mødte op til den stiftende generalforsamling på Karleby Forsamlingshus ved Kirke Hyllinge tirsdag den 21. juni. Deltagerne var borgere, foreningsfolk, erhvervsliv og politikere fra både Lejre og Frederikssund Kommuner.
Deltagere samlet til generalforsamling i LAG-fjordlandet. Foto: Frederikssund Kommune.

1. juli 2022Vejarbejde på Møllevej i Jægerspris

I forbindelse med byggemodning og boligbyggeri ved Møllevej i Jægerspris (Elmehøj) skal der etableres en ny venstresvingbane ved indkørslen til det nye boligområde. Vejarbejdet vil foregå i løbet af skolernes sommerferie.
Forberedelser til vejarbejde på Møllevej i Jægerspris. Foto: Frederikssund Kommune.

1. juli 2022Frederikssund Bibliotekerne får millionbevilling

Frederikssund Bibliotekerne har søgt ”Udviklingspuljen for folkebiblioteker og pædagogiske læringscentre” og fået mere end en million kroner i tilskud til tre udviklingsprojekter.
Hylder med bøger på et bibliotek. Foto: Frederikssund Kommune, Kenneth Jensen.

1. juli 2022Ekstraordinær skydning i Jægerspris

Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse har meddelt Frederikssund Kommunes Miljøteam, at der er opstået behov for brug af Jægerspris Skydeterræn og Jægerprislejrens skydebaner i uge 28. Læs her, hvornår du kan forvente støj i området.
Kampvogn under øvelse på Jægerspris skydeterræn. Foto: Kim Vibe Michelsen.