Frederikssund Kommunes logo
26. august 2022

Masser af fritidstilbud i Aktiv Fritid

Hæftet Aktiv Fritid er udkommet og giver et overblik over mange af de fritidstilbud, der er at finde i Frederikssund Kommune – det gælder alt fra klatring og håndbold til sang, kunst, spejder og meget mere.

- I år er mere end 170 tilbud samlet i et hæfte. Tilbud som mange hundrede frivillige ledere, trænere, lærere og hjælpere er klar til at byde alle i kommunen uanset alder velkommen til. Som sådan er der unægtelig tale om et tilbud om en aktiv fritid, som jeg i den grad synes, vi har grund til at være stolte af, siger formand for Folkeoplysningsudvalget, Kenneth Jensen (A).

Du kan finde hæftet på Frederikssund Kommunes hjemmeside og i trykt udgave på Frederikssund Bibliotekerne, i idrætshallerne og svømmehallerne samt på Rådhuset i Frederikssund. Hæftet er ligeledes blevet husstandsomdelt.

Der er mange forskellige fritidstilbud at vælge mellem og der er noget for alle i alle aldre.

Hvis man som barn eller ung har behov for støtte i form af kontingent eller fritidsvejledning, kan man læse mere om muligheden for dette på www.fritidspas.frederikssund.dk.

Aftenskolernes tilbud

I hæftet kan du se, hvilke aftenskoler der er i kommunen. Hvis du vil vide mere om aftenskolernes forskellige hold og aktiviteter, kan du kigge på siden aftenskole.nu. Her kan du nemt finde det helt rigtige aftenskoletilbud for dig.

Børn spiller beachvolley. Foto: Frederikssund Kommune, Kenneth Jensen.

Foto: Frederikssund Kommune, Kenneth Jensen.