Frederikssund Kommunes logo
10. august 2022

Indvielse af padelbaner i Skibby

De to nye padelbaner er et projekt som Skibby Idrætsklub tog initiativ til og ansøgte Frederikssund Kommunes facilitetspulje om tilskud til. Visionen med at udvide foreningens aktiviteter med padelbaner er at skabe et mere mangfoldigt tilbud. En vision om at forældrene også kan være aktive når børnene er det, hvor børnene kan fastholdes i klubben med flere aktivitetstilbud og hvor idrætsanlægget kan være et samlingspunkt.

Borgmester Tina Stauning og udvalgsformand Niels Martin Viuff klippede snoren til de nye baner sammen med formanden for Skibby Idrætsklub Lars Brasholt og ønskede klubben tillykke med det flotte anlæg.

Formanden for Skibby Idrætsklub, Lars Brasholt (tv.) klipper den røde snor over sammen med borgmester Tina Tving Stauning (A) og formanden for Unge, fritid og idræt, Niels Martin Viuff (C). Foto: Frederikssund Kommune.Formanden for Skibby Idrætsklub, Lars Brasholt (tv.) klipper den røde snor over sammen med borgmester Tina Tving Stauning (A) og formanden for Unge, fritid og idræt, Niels Martin Viuff (C). 

Borgmester Tina Tving Stauning (A) bemærkede i sin indvielsestale, at:

- Det giver så meget mening at en forening med en ambition om at være et samlingspunkt for hele familien nu også kan tilbyde padel til medlemmerne. Jeg ser for mig hvordan børnene kan gå til fodbold og badminton træning, imens forældrene mødes til en kamp på padelbanerne.

Formanden for Unge, fritid og idræt, Niels Martin Viuff, understregede, at:

- Idrætsklubben i Skibby i 110 år har været et aktivt samlingspunkt for borgerne i og omkring byen. Jeg synes det er rigtig spændende at se de nye aktiviteter der med succes samles ved Skibby Hallen og skaber et mere mangfoldigt tilbud for medlemmerne.

Vil man prøve padel, kan man melde sig ind i Skibby Idrætsklub. Overskydende tid som idrætsklubben ikke selv kan benytte vil blive tilbudt til borgerne at leje pr/time igennem app’en Wannasport.

De nye padelbaner i Skibby. Foto: Frederikssund Kommune.De nye padelbaner i Skibby.

Fotos: Frederikssund Kommune.