Frederikssund Kommunes logo

Nyhedsarkiv for 2021

7. september 2020Nyt behandlingstilbud til børn og unge

Børn og unge, der er vokset op i familier med alkohol- eller stofproblemer kan nu få gratis hjælp hos Novavi, der netop har åbnet en ny afdeling i Frederikssund.
Ung kvinde samtaler med behandler. Foto: Novavi.

5. september 2020Nyt mindesmærke afsløret ved Flagdagen

Lørdag den 5. september markerede Frederikssund Kommune den nationale flagdag for Danmarks udsendte og veteraner. Her blev der afsløret et nyt mindesmærke for danske veteraner på Torvet i Frederikssund.
Michael Kjær og borgmester John Schmidt Andersen giver en "coronahilsen" efter afsløringen af det nye mindesmærke. Foto: Frederikssund Kommune.

4. september 2020Vejarbejder i Slangerup vil påvirke trafikken

Der skal lægges ny asfalt på Brobæksgade og Stationsvej i Slangerup. Arbejdet bliver udført i ugerne 37 og 38 og vil påvirke trafikken. Også i krydset Roskildevej/Møllevangen vil der være vejarbejde i den kommende tid.
Brobæksgade i Slangerup. Foto: Frederikssund Kommune, Steven Rønnenkamp Holst.

2. september 2020Borgermøde om budget 2021

Forslaget til budget 2021 er i offentlig høring frem til den 20. september. Som en del af høringen bliver der holdt borgermøde den 15. september. Læs mere og tilmeld dig her.
I 2019 blev borgermødet om budget 2020 holdt i mødelokalet i Frederikssundhallen. Foto: Frederikssund Kommune, Steven Rønnenkamp Holst.

1. september 2020Parkteatret bliver egnsteater

Slots- og Kulturstyrelsen har sagt ja til, at Parkteatret de næste fire år kan kalde sig et egnsteater. Dermed kan borgere i Frederikssund Kommune se frem til endnu mere teater, der sætter fokus på de lokale historier.
Indgangsparti til Parkteatret. Foto: Frederikssund Kommune

31. august 2020Direktør ansat til tværkommunalt turismesamarbejde

Frederikssund, Roskilde og Lejre kommuner arbejder på at styrke det tværgående turistsamarbejde i fjordlandet, og nu har de tre kommuner taget næste skridt til at forløse de store turismepolitiske potentialer ved at ansætte VisitFjordlandets nuværende projektchef som ny DMO direktør.
Kajaksejlads på fjorden. Foto: Frederikssund Kommune, Kenneth Jensen.

31. august 2020Budget 2021 i høring

Fra den 31. august til den 20. september er forslag til Budget 2021 i offentlig høring. Høringen omfatter desuden et borgermøde, der bliver holdt den 15. september. Se høringsmaterialet her.
Lommeregner og regneark. Foto: Colourbox.