Frederikssund Kommunes logo
18. november 2021

Kreativ advent på dit bibliotek

Kreakram finder normalt sted på Frederikssund og Skibby bibliotek en gang om måneden. Men nu bliver det snart jul, og så skal vi naturligvis også have en adventskalender.

To udklædte personer med papirsposer med kreative materialer. Foto: Frederikssund Kommune.I ugerne 47 - 50 kan du hente en gratis krea-pose på dit bibliotek. 

Foto: Frederikssund Kommune.

Kom op på dit lokale bibliotek og hent din gratis Advents-Kreakrampose. Du får en kreativ overraskelse i hver af de fire uger op til jul. Så kan du i ro og mag sidde derhjemme og julehygge. Til hver pose laver Sanne og Camilla fra biblioteket selvfølgelig en videovejledning, ligesom de plejer, og mon ikke der også er en lille lækker ekstra-overraskelse i posen?

Biblioteket har tidligere uddelt Kreakramposer. Ideen opstod under Danmarks første corona-smittebølge, da det i en periode ikke skønnedes forsvarligt at sidde mange forskellige børn sammen og klippe/klistre på børnebiblioteket.

Du kan hente din Advents-KreaKrampose i ugerne 47, 48, 49 og 50 – på alle fire biblioteker i Frederikssund kommune. I alt 100 poser sættes klar hver mandag og uddeles efter først til mølle-princippet.

Første pose står klar mandag den 22. november.

Du kan se alle åbningstiderne på bibliotekernes hjemmeside.