Frederikssund Kommunes logo
29. november 2021

Kom med på fisketur i Fjordlandet

Fishing Zealand og Frederikssund kommune inviterer til en hyggelig dag søndag den 12. december langs kysterne i Fjordlandet, hvor vi afslutter dagen med hygge ved bålet.

Målet er at fange en af de eftertragtede blanke havørreder, der yder at opholde sig i fjordene her om vinteren. Efterfølgende byder vi på varm gløgg og klejner ved bålet på shelterpladsen ved Kyndby (se adressen nedenfor). Husk at tage din egen kop med til gløggen.

Program

Programmet for dagen ser således ud:
Vi mødes kl. 9.30 ved P-pladsen lige syd for Kyndbyværket, hvor vi snakker strategi for dagen, og Keld kommer med tips til dagens fiskeri. Herefter fisker vi på forskellige pladser rundt i fjordene, inden vi mødes igen samme sted kl. 15.00, hvor Keld vil have varm gløgg og klejner klar. Her vil vi forhåbentlig kunne prale og snakke om dagens fangster.

Arrangementet er ganske gratis og henvender sig til alle uanset erfaringsniveau. Det er også underordnet, om du fisker med flue, spin eller bombarda, så er alle velkomne. Alt du skal medbringe er eget fiskegrej, fisketegn, waders og varmt tøj – samt en kop til gløgg.

Hvis dette lyder tiltalende, skal du tilmelde dig via mail til Keld Juul Michaelsen på flyordie@fabulousflyfishing.dk – senest d. 9. december.

Mødestedet er P-pladsen ved vandet overfor Kyndbyvej 84, 3630 Jægerspris.

Du kan læse mere om dagen, som vi kalder Gløgg & Blankfisk, på Fishing Zealands hjemmeside.

Arrangementet laves i samarbejde med Frederikssund Kommune. Vi ser frem til en hyggelig dag i Fjordlandet.

Lystfisker holder en blank ørred i vandoverfladen. Foto: Fishing Zealand.Lystfisker holder en blank ørred i vandoverfladen.

Foto: Fishing Zealand.