Frederikssund Kommunes logo
27. juli 2021

Asfaltarbejde i Frederikssund

Der skal lægges nyt asfaltslidlag på Smedetoften, Holmensvej og det østlige stykke af Heimdalsvej fra den 5. august til og med den 13. august.

For at genere trafikken mindst muligt udføres en del af arbejdet som aften- og natarbejde i krydsene Heimdalsvej /Byvej og Heimdalsvej/Odinsvej.

Aften- og natarbejdet foregår:

  • Natten mellem mandag d. 9/8 og tirsdag d. 10/8 (kl. 18.00 – 06.00)
  • Natten mellem tirsdag d. 10/8 og onsdag d. 11/8 (kl. 18.00 – 06.00)

Der vil forekomme trafikomlægning og ensretning i begrænset omfang i forbindelse med udlægningen af asfaltslidlaget.

Frederikssund Kommune beklager de gener, der måtte opstå i forbindelse med asfaltarbejdet og håber, at trafikanterne og grundejerne vil udvise forståelse.

Forberedelser til ny asfalt

Inden den nye asfalt kan lægges skal der laves en del forberedende arbejde - herunder affræsning og tilpasning af den gamle belægning, udskiftning af kloakdæksler i kørebanen samt udskiftning af riste mm. Derudover skal der også udføres brolægningsarbejder - herunder udskiftning af SF-sten på P-plads ved Smedetoften 18, samt regulering af brostenskant på Holmensvej og kantsten på Smedetoften, og udskiftning af fliser på fortovet på Heimdalsvej ved Campus.

De forberedende arbejder har været i gang siden uge 23 og vil fortsætte frem til den 5. august.

Ved evt. spørgsmål om arbejdet er man velkommen til at kontakte entreprenørfirmaet Pankas, v. entrepriseleder Kenneth Petersen på tlf. 28 11 98 83 eller e-mail kep@pankas.dk.

Skilt med vejarbejde. Foto: Frederikssund Kommune.Skilt med vejarbejde.

Foto: Frederikssund Kommune, Kenneth Jensen.