Frederikssund Kommunes logo
16. februar 2021

Vaccinationer til borgere i alderen +85 år

Sundhedsstyrelsen har besluttet at invitere borgere i målgruppe 3, altså borgere på 85 år eller over, til at modtage vaccination mod COVID19.

Borgere på 85 år skulle allerede have modtaget invitation til vaccination i deres e-boks eller med brev, hvis de er fritaget digital post. Når du har modtaget brevet, kan du booke tid til vaccination på vacciner.dk eller via bookingtelefonen. Dette er også oplyst i brevet.

Der var mulighed for at booke tid til vaccination mandag og tirsdag i uge syv, men disse tider blev hurtigt taget. Derfor er der lagt yderligere 3.000 tider op til vaccination i weekenden i uge syv. Det er Pfizer vaccinen, som borgerne får tilbudt.

De borgere på 93 år eller over, som allerede har modtaget en invitation til vaccination er ikke med i denne runde, da de modtager Moderna vaccinen. Der vil blive åbnet for tider til Moderna vaccinationen i nogle vaccinationscentre onsdag den 17. februar.

Har man ikke selv mulighed for at transportere sig til vaccinationscentret i Hillerød, kan man ringe til Call Centret og lave en aftale om kørsel. Modtager man handicapkørsel, skal man gøre brug af denne for at komme til vaccinationsstedet.

Tre sprøjter med vacciner i en foliebakke. Foto: Frederikssund Kommune.

Foto: Frederikssund Kommune