Frederikssund Kommunes logo
4. februar 2021

Hjælp borgere på +93 år med at blive vaccineret

Alle borgere på 93 år og derover i Frederikssund Kommune, modtager nu vaccinationsbrev fra Statens Seruminstitut i deres e-boks eller med A-post.

Region Hovedstaden har netop modtaget en mindre mængde af den nye Moderna-vaccine, og målrettet vaccinen til regionens ældste borgere den 8. og 9. februar. Det drejer sig om 66 borgere i Frederikssund Kommune.

Borgere på +93 år opfordres derfor til at være opmærksomme på deres post, så de får glæde af tilbuddet om vaccination. Da der er begrænset antal vacciner opfordres borgerne til straks at følge vejledningen i brevet og booke vaccinationstid på www.vacciner.dk. Da tilbuddet kun gælder mandag og tirsdag appellerer vi til, at borgerne om nødvendigt henter hjælp hos pårørende og netværk til bestilling af tid til vaccination og transport til vaccinationscenteret.

Borgere på +93 år og som i øvrigt modtager hjælp fra kommunen, vil torsdag den 4. februar blive ringet op af Frederikssund Kommune for at høre, om de har brug for kommunal hjælp til transporten til vaccinationscenteret. Hvis man har brug for kommunal hjælp til transport, booker kommunen tid til vaccination.

Ring til kommunens callcenter, hvis du er i tvivl.

Regionen har oplyst, at der stadig er mange borgere i gruppen af borgere +65, der både modtager praktisk og personlig hjælp, som tidligere har modtaget vaccinationsbrev, men som stadig venter på en vaccine. Så snart der er tilstrækkeligt med vacciner, igangsættes vaccination af denne gruppe igen. Vi kender ikke planen for vaccination, men forventer flere vacciner allerede i de kommende uger.

Tre vacciner i en foliebakke. Foto: Frederikssund Kommune.Tre vacciner i en foliebakke. Foto: Frederikssund Kommune.