Frederikssund Kommunes logo
28. september 2020

Aktiviteter i efterårsferien 2020

Efterårsferien står endnu en gang for døren, og trods corona og restriktioner vil der igen i år være en række aktiviteter for børnene i ferien. De fleste af aktiviteterne kræver tilmelding, så der er styr på, at der ikke bliver for mange samlet. Det kan derfor være en god ide at tage et kig på listen og få tilmeldt sine børn i god tid, mens der stadig er ledige pladser.

På vores hjemmeside kan du få et overblik over alle aktiviteterne.

Vær kreativ

På de fire biblioteker er der kreative workshops, hvor man blandt andet kan lave sit eget flotte papirfly og affyre det fra en sej affyringsrampe af gamle bøger, male et flot abstrakt kunstværk eller lave sit eget vindspil.

Alle arrangementer på bibliotekerne kræver tilmelding.

Hos Willumsens Museum er der åbent grafisk værksted, hvor man kan prøve kræfter med forskellige trykketeknikker og grafiske udtryksformer. Der er begrænset plads i værkstedet og der kan derfor forekomme ventetid.

Tuber med maling. Foto: Frederikssund Kommune.

Besøg vikingerne

På Vikingebopladsen kan ungerne udleve deres indre vikinger og være med til vikingelege, lave smykker, smede og meget mere.

Ud i naturen

Der bliver også gode muligheder for at komme ud og opleve naturen i kommunen.

Færgegården inviterer til at møde dyrene i fjorden, kæle med en krabbe og smage fisk tilberedt over bål. Også til dette arrangement skal der købes billetter på forhånd. Børn er gratis og voksne skal betale almindelig entré til museet.

NATURekspressen inviterer på familietur rundt på det smukke Hornsherred. De byder på en tur til Egholm Slot og en tur til Svanholm.

Du kan få mere information om alle aktiviteterne her på hjemmesiden eller i flyeren om efterårsferieaktiviteterne.

To mennesker forbereder fisk til at blive stegt over bål. Foto: Frederikssund Kommune.

Foto: Frederikssund Kommune