Frederikssund Kommunes logo

Nyhedsarkiv for november 2020

16. september 2024Skal din virksomhed med på Arbejdsgivermesse 2024?

Vil du som arbejdsgiver gerne blive klogere på, hvordan du kan få den rette arbejdskraft i fremtiden? Så kom med til Arbejdsgivermesse 2024 og bliv klogere på, hvad fremtiden bringer.
Fra Venstre: Uddannelsesambassadør Annette Schandorph, Virksomhedskonsulent Annette Lund, og Virksomhedskonsulent Michael Pausgaard. Foto: Frederikssund Kommune.

16. september 2024Vejarbejde på Strandvangen vil påvirke trafikken

I løbet af efteråret skal der lægges fjernvarmerør langs med Strandvangen på strækningen fra Roskildevej til rundkørslen ved Frederikssundsvej. Få overblik over, hvordan arbejdet kommer til at påvirke trafikken.
Skilt med vejarbejde. Foto: Kenneth Jensen, Frederikssund Kommune..

11. september 2024Turismeseminar for sommerhusejere

Den 7. september inviterede Frederikssund Kommune i samarbejde med Destination Fjordlandet sommerhusejere til et turismeseminar. Her fik deltagerne praktisk viden om, hvordan de kan forbedre deres ferieudlejning og samtidig bidrage til kommunens stigende popularitet som turistdestination.
Der var mange fremmødte på dagens sommerhusarrangement. Foto: Frederikssund Kommune.

11. september 2024Bymidteudvalg fremlægger sine anbefalinger

I sommeren 2023 så et nyt udvalg dagens lys – Frederikssund bymidte – liv og handel. Udvalget har siden arbejdet med tiltag, der skal understøtte livet i Frederikssund midtby og fremlægger nu sine anbefalinger.
Bymidten i Frederikssund. Foto: Frederikssund Kommune.

9. september 2024Kom til Frivillig Fredag 27. september

Frivillighuset på Lundevej i Frederikssund lægger lokaler til, når der holdes den årlige Frivillig Fredag. Det sker den sidste fredag i måneden, og alle er velkomne.
Frivillighuset på Lundevej. Foto: Frederikssund Kommune.

9. september 2024Tre meget forskellige nominerede til årets kulturpris

Det er tre vidt forskellige nominerede til årets kulturpris. To kulturelle personligheder samt en forening kan nu vente i spænding på, om de bliver vindere af Frederikssund Kommunes Kulturpris 2024.
Kulturprismodtagere får en mindeplade i fortovet ved Langes Magasin i Frederikssund. Foto: Frederikssund Kommune.

6. september 2024Werdelins legat kan søges

Nu er der åbnet for ansøgninger til Garvermester J. P. Werdelin og hustrus mindelegat. Der kan søges frem til den 25. september.
Danske sedler og mønter. Foto: Colourbox.

5. september 2024Erhvervsmåling med plads til forbedring

Dansk Industris måling af Frederikssund Kommunes erhvervsvenlighed er ikke tilfredsstillende læsning. Der er plads til forbedring, selv om undersøgelsen også rummer gode takter.
Gravemaskine graver i jorden. foto: Frederikssund Kommune.

5. september 2024Handicappris haves – vinder søges

Hvem skal have handicapprisen 2024? Hvem gør en særlig indsats for borgere med handicap i Frederikssund Kommune? Hvem fortjener en anerkendelse for deres gode arbejde? Det kan du nu hjælpe med at finde ud af.
Fra venstre: Formand for Handicaprådet Tommy Fritzen, modtager af Handicapprisen 2023 Thomas Ulrik Wester og borgmester Tina Tving Stauning. Foto: Frederikssund Kommune

2. september 2024Pas på skolepatruljerne

En ny årgang er trukket i skolepatruljeuniformen, og de er klar til at hjælpe skoleeleverne over vejen. Med kampagnen ’Pas på skolepatruljen’ sætter Frederikssund Kommune fokus på, at trafikanterne skal vise hensyn til patruljerne.
Skolepatrulje dirigerer trafikken. Foto: Rådet for Sikker Trafik.