Frederikssund Kommunes logo
28. maj 2020

Flere investeringer fremrykkes

Der bliver travlhed for håndværkerne mange steder i Frederikssund Kommune, efter at Byrådet har besluttet at fremrykke endnu flere anlægsinvesteringer for at stimulere økonomien i bygge- og anlægsbranchen. På Byrådets møde i april blev det således besluttet at fremrykke renovering af faglokaler på Ådalens Skole for 8,24 mio. kr. Og på byrådsmødet den 27. maj blev det besluttet, at fremrykke endnu tre projekter ved at frigive anlægsmidler til en samlet anlægssum på godt 35 mio. kr. 

Skoler og idræt

De nye fremrykkede investeringer kommer både skole- og idrætsområdet til gavn. Det drejer sig om følgende projekter:

• Faglokaler på Trekløverskolen afd. Marielyst – 8,240 mio. kr.

• Aktivitetsbånd ved Jægerspris Skole – 6,283 mio. kr.

• Etablering af en kunstgræsbane ved idrætsbyen samt renovering af kunstgræsbane og belysning på Kalvøen, så holdbarheden svarer til en ny bane – 20,497 mio. kr.

Fremrykningen af anlægsinvesteringerne er blevet muligt på baggrund af KLs aftale med regeringen om at ophæve anlægsloftet for kommunerne. Anlægsudgifterne bliver lånefinansieret.

Læs hele sagsfremstillingen under pkt 101 på Byrådets dagsorden den 27. maj.

Det bliver blandt andet fodboldklubberne i kommunen, der kommer til at nyde godt af de fremrykkede anlægsinvesteringer, med beslutningen om renovering af bane og lys på Kalvøen samt anlæg af en ny kunstgræsbane i idrætsbyen.  Foto: Frederikssund Kommune, Kenneth Jensen.Det bliver blandt andet fodboldklubberne i kommunen, der kommer til at nyde godt af de fremrykkede anlægsinvesteringer, med beslutningen om renovering af bane og lys på Kalvøen samt anlæg af en ny kunstgræsbane i idrætsbyen.

Foto: Frederikssund Kommune, Kenneth Jensen.