Frederikssund Kommunes logo
16. juni 2020

Vi skifter webservere

Mandag den 22. juni 2020 flytter frederikssund.dk og vores institutioners hjemmesider til nye servere. Selv om flytningen er grundigt forberedt, så kan det give lidt knas på linjen en del af dagen - og periodisk i weekenden inden.

Flytningen sker som led i den løbende udvikling af kommunens webløsninger, så vi kan imødekomme de stigende krav til sikkerhed, webtilgængelighed og digitalisering. 

Nye institutionssider

Samtidig med flytningen får en lang række af kommunens institutioner på kultur og fritids-, klub-, ældre- og socialområdet opdateret deres hjemmesider til et helt nyt og mere moderne design, og siderne bliver ligesom frederikssund.dk optimeret til også at fungere på mobile enheder. Kommunens børnehuse får først nyt design senere på året, når de forventes at blive flyttet til en ny platform.

Siderne er online hele tiden

I udgangspunktet bør ændringen ikke betyde nedetid på nogle af kommunens hjemmesider, men det kan ikke udelukkes at nogle brugere vil opleve at siderne ikke kan ses i en periode.

Visse funktioner på hjemmesiderne vil heller ikke virke fra først på dagen fredag den 19. juni, og indtil om morgenen tirsdag den 23. juni. Det gælder blandt andet for alle webformularer, Anonym netrådgivning og den daglige e-mail-nyhedsservice.

Det lille forbehold

Selv om vi forbereder alt så godt vi kan, så er der altid et lille forbehold for at noget ikke virker optimalt lige fra start efter en kompleks manøvre som denne. I så fald søges det løst hurtigst muligt. Det beder vi om brugernes forståelse for :-)