Frederikssund Kommunes logo
4. juni 2020

Sommeraktiviteter 2020

Det er sommer og børnenes ferie står for døren. I år er der nok ekstra mange børn og voksne hjemme i Danmark, og derfor skal der findes på noget sjovt at lave. Heldigvis er der flere gode sommeraktiviteter i Frederikssund Kommune for børnene.

Aktiviteterne byder på lidt af hvert og lidt for alle aldre. Der er for eksempel sommercamp hos Willumsens Museum, hvor kunsten er i fokus. Det er også muligt stifte bekendtskab med noget af det, Musikskolen har at byde på. På bibliotekerne er der flere kreative dage, hvor man kan lære at tegne Manga, lave sit eget ur, dekorere blomsterpotter.

Er man fyldt med energi, er skaterskolen måske den helt rigtige sommeraktivitet. Eller måske er Tenniscamp lige det, der skal til. Det kan også være et besøg på Vikingebopladsen, hvor der er rollespil, lege og kreative værksteder, som er det helt rigtige. Man kan også tage på Færgegården og komme i Skipperskole, eller besøge Den Gamle Smedje i Slangerup og få en hyggelig eftermiddag i historiens tegn.

Og er det historie, der lokker, så er et besøg på Selsø Slot eller Jægerspris Slot værd at overveje. Begge steder er der også aktiviteter i sommerens løb.

- Jeg håber, at rigtig mange vil få glæde af sommeraktiviteterne. Vi ved jo, at mange har måttet opgive ferien i udlandet i år, og derfor er der endnu flere, der bruger ferien herhjemme. De kan nu tage et kig på årets sommeraktiviteter og se, om der skulle være noget spændende for deres børn. Og så vil jeg gerne have lov at ønske alle en rigtig dejlig sommer, siger Jesper Wittenburg, formand for Fritids- og Kulturudvalget.

En del af sommerens aktiviteter kræver tilmelding, så husk at gå ind på siden om Sommeraktiviteter 2020 og læs mere om hver enkelt aktivitet, find ud af hvor og hvornår det foregår, og tilmeld dig, hvis det er nødvendigt.

Se flyeren for sommeraktiviteterne 2020.

Træskilt med ordet Ferieaktiviteter skrevet på og en rød pil der peger mød højre. Foto: Frederikssund Kommune, Kenneth Jensen

Foto: Kenneth Jensen,
Frederikssund Kommune.