Gå til sidens indhold
Print
Frederikssund Kommunes logo
12. juni 2020

Sådan genåbner borgercenteret

Fra mandag den 15. juni kan borgerne igen møde personligt frem i borgercenteret på rådhuset i Frederikssund. Alt vil dog ikke være som det plejer. Borgercenteret åbner således ved en kontrolleret adgang, for at sikre borgere og medarbejdere bedst muligt mod sygdom i henhold til Sundhedsstyrelsens anbefalinger. 

Det kan du få hjælp til

Du kan henvende dig i borgercenteret for bl.a. fornyelse af kørekort og pas, bestilling af Nem-id, spørgsmål om Skat, Opkrævning/betaling af fakturaer, flytteanmeldelser og indrejser, og hvis du skal melde dig ledig. Er du i tvivl om dit ærinde kan løses i borgercenteret, så kontakt først callcenteret på 47 35 10 00.

Ved personlig henvendelse til borgercenteret skal du forvente en ventetid i kø, da der kun kommer et begrænset antal borgere indenfor ad gangen. Der skal tages plads i den relevante kø langs fortovet ved borgercenteret med minimum en meters afstand mellem borgerne. En vagt på stedet vil sørge for at guide borgerne ind til betjening.

Bestil tid

Det er også i call-centeret du kan bestille tid til pas og kørekort, og i langt de fleste tilfælde kan du få den samme vejledning telefonisk som ved personligt fremmøde. Hvis du har tid til pas eller kørekort, kan du ikke forvente at komme til på det præcise tidspunkt. Medarbejderne gør, hvad de kan for at overholde tiderne.

Du skal fortsat aflevere ansøgninger, dokumentation, skriftlige henvendelser til kommunen, fakturaer som skal refunderes osv. i kommunens postkasse. Der vil ikke være personlig adgang for disse henvendelser.

Ikke åbent for borger-pc’er

Du skal være opmærksom på, at vi endnu ikke har åbnet for anvendelse af selvbetjenings-pc’erne/printere i forhallen, ligesom det ikke er muligt at få hjælp til digital medbetjening/selvbetjeningsløsninger. Har du spørgsmål i den forbindelse, skal du ringe til kommunens callcenter på 47 35 10 00 for vejledning.

Sagsbehandlere i Jobcenteret arbejder fortsat hjemmefra. Du kan derfor ikke få kontakt til en sagsbehandler via henvendelse hos Borgercenteret.

Frederikssund Kommune beklager de besværlige foranstaltninger – men de er til for at beskytte både borgere og medarbejdere mod coronasmitte.

Åbningstider

Borgercenterets åbningstider er som normalt:

  • Mandage 10 – 13
  • Tirsdage lukket
  • Onsdage 10 – 13
  • Torsdage 10 – 12 og 15-17
  • Fredage 10 – 12.

Rådhusets hovedindgang. Foto: Frederikssund Kommune.

Foto: Frederikssund Kommune.