Frederikssund Kommunes logo
9. juni 2020

Endnu mere idræt genåbner

Indendørs idræt og svømmehaller kan nu genåbne. Samtidig er forsamlingsforbuddet hævet til 50 personer, hvilket giver flere muligheder for den udendørs idræt.

I Frederikssund Kommune betyder det, at der kan genåbnes for al indendørs idræt i kommunens haller og lokaler. Det sker onsdag den 10. juni.

- Endelig kan vi genåbne den indendørs idræt, svømmehallerne, skaterbaner og de udendørs træningsfaciliteter. Det tror jeg, der er mange, der har set frem til. Der er naturligvis stadig nogle krav og retningslinjer, der skal overholdes, men det er jeg sikker på, at både foreningerne, deres brugere og kommunens personale nok skal klare i fællesskab, siger Jesper Wittenburg (A), formand for Fritids- og Kulturudvalget.

Der er naturligvis nogle retningslinjer, som skal overholdes. Det er blandt andet krav til, hvor mange personer der må være i et lokale, rengøring, brug af omklædningsrum med mere. Alle foreninger modtager et brev fra Frederikssund Kommune med disse retningslinjer, og der vil blive hængt skilte op, der fortæller, hvor mange der må være i et givent lokale.

I nogle tilfælde vil det være nødvendigt for foreningernes brugere at anvende omklædningsrummene i mindre hold, da der skal være to kvadratmeter pr. bruger i et omklædningsrum.

Udendørs træningsfaciliteter og skaterbaner

Som en del af genåbningen vil også de udendørs træningsfaciliteter ved Slangerup Idræts- og Kulturcenter samt ved Frederikssund Hallen bliver tilgængelige igen. Hegnene vil blive fjernet, og der vil blive opsat skiltning samt afspritningsstation.

Skaterbaner vil også blive åbnet og der vil blive sat skilte op.

Svømmehallerne åbner også

Svømmehallerne genåbner torsdag den 11. juni for foreninger, og lørdag den 13. juni for alle svømmeglade borgere. Dog bliver det med reducerede åbningstider, og saunaerne forbliver lukket.

I omklædningsrummene gælder samme pladskrav som i idrætshallerne, altså to kvadratmeter pr. bruger. Personalet sikrer løbende, at det maksimale antal personer ikke overstiger kravene. Ligeledes vil personalet rengøre skabe og bænke i omklædningsrummene løbende efter de gældende retningslinjer.

Åbningstider i svømmehaller

Slangerup Svømmehal

UgedagTidsrum
Mandag   Kl. 15.00-18.00
TirsdagLukket
OnsdagKl. 17.30-21.30
TorsdagKl. 06.00-10.00
FredagKl. 06.00-10.00
LørdagLukket
SøndagKl. 09.00-14.00

Frederikssund Svømmehal

UgedagTidsrum
Mandag   Kl. 06.00-10.00
TirsdagKl. 17.30-21.30
OnsdagKl. 06.00-10.00
TorsdagKl. 15.00-18.00
FredagLukket
LørdagKl. 09.00-14.00
SøndagLukket

Dreng svømmer i et bassin i en svømmehal. Foto: Frederikssund Kommune, Kenneth Jensen.

Foto: Frederikssund Kommune, Kenneth Jensen