Frederikssund Kommunes logo
29. april 2020

Job- og borgercenterchef bliver vicekommunaldirektør i Lejre

Centerchef for Job- og borgercenteret Peter Olsen har fået nyt job. Han skal fra 1. juni 2020 være vicekommunaldirektør i Lejre Kommune.

Peter Olsen har siden 1. maj 2019 været centerchef i Frederikssund Kommune.

- Jeg har stor forståelse for, at Peter søger denne nye spændende udfordring i en af vores nabokommuner. Jeg er glad på hans vegne og stolt af at Frederikssund Kommune kan være med til at udvikle chefer med direktørpotentiale. Peter har siden hans ansættelse arbejdet intensivt på at videreudvikle Job- og borgercenteret og været en aktiv medspiller i chefgruppen, så jeg er naturligvis ked af at han stopper hos os, siger direktør for Velfærd, Sundhed og Arbejdsmarked Helle Hagemann Olsen.

- Jeg ser tilbage på min tid i Frederikssund Kommune med stor glæde. Det sidste års tid har jeg været så heldig at stå i spidsen for Job- og borgercenteret og været med til at forny og intensivere retningen i et allerede velfungerende center. Naturligvis glæder jeg mig til de nye udfordringer, men jeg vil savne de dygtige og kompetente medarbejdere som centeret og Frederikssund Kommune har. Samtidig siger jeg farvel til en arbejdsplads, jeg kun kan give mine varmeste anbefalinger, siger centerchef Peter Olsen

Stedfortræder Amalie Liljetoft Pedersen konstitueres samtidigt som centerchef for Job- og borgercenteret frem til 30. november 2020.

- Amalie Liljetoft Pedersen har et indgående kendskab til centeret og Frederikssund Kommune generelt. Hun har været en del af Job- og borgercentrets ledergruppe gennem mange år, og jeg er helt sikker på at hun kan løfte ledelsesopgaven for centret i den kommende tid. Jeg glæder mig til et tæt samarbejde med hende, siger direktør Helle Hagemann Olsen.