Frederikssund Kommunes logo

Boblberg.dk - Bobler du også?

Et digitalt mødested for nye fællesskaber

Leder du efter nogle at dyrke det gode fællesskab med?

Boblberg.dk er en gratis borger-til-borgerportal, der giver borgerne i Frederikssund kommune mulighed for at skabe sociale fællesskaber gennem aktiviteter og fælles interesser.

Et mødested for nye fællesskaber

På Boblberg.dk skriver man sammen i selvoprettede opslag “bobler”, hvor der deles fælles interesser, oplevelser, fritidsaktiviteter, sociale aktiviteter og meget mere. Leder du efter en strikkeklub, en gå-turs-ven, eller noget helt tredje - så er det på Boblberg.dk, du har muligheden.

Nem adgang for alle

Med blot få klik kan du oprette dig som bruger på Boblberg.dk, og få adgang til de aktiviteter og tilbud, som andre borgere har lagt op. På Boblberg kan du oprette dine egne bobler, eller svare på eksisterende bobler fra andre borgere.

Du kan ligeledes finde Boblberg på Facebook.

En hjælpende hånd

Frederikssund kommune tilbyder alle borgere og foreninger at bruge Boblberg.dk som en fleksibel mulighed, der gør det nemmere at være aktiv sammen med andre og skabe nye fællesskaber. Boblerne giver samtidig inspiration til de borgere, der har et ønske om at være frivillig. Foreninger kan nemlig også oprette bobler, hvis de mangler hænder.

Kontakt

Center for Kultur og Fritid
Frivillighedskonsulent
Katrine Hastrup Jakobsen
20 11 23 06