Frederikssund Kommunes logo
22. april 2024

Forårsmarked på Højagergaard 4.-5. maj

Kom til forårsmarked på Højagergaard 4.-5. maj kl. 10-15 og se værkstedernes store udvalg af kvalitetsprodukter. Her sælges bl.a. sommerblomster og stauder, keramik og trævarer, som er produceret af medarbejderne i beskyttet beskæftigelse i samarbejde med fagpersonalet.

Du kan også lægge vejen forbi den store genbrugsgård eller bage pandekager på bål sammen med vores STU-elever. I vores spisehus sælges grillpølser, kikærtegryde, kage & kaffe og kolde drikkevarer.

Besøg værkstederne og STU

Lørdag 4. maj slår Højagergaard desuden dørene op til deres værksteder og STU, hvor man kan komme indenfor for at se produktionsrammerne og få en snak med medarbejderne i beskyttet beskæftigelse og eleverne i STU. Det er muligt at besøge gartneriet, landbruget, snedkeriet, kreativt værksted, maskin-/montageværkstedet, køkkenet, genbrugsgården og STU.

Åbningstider

Værkstederne holder åbent for salg alle hverdage som vanligt, dvs. mandag-torsdag kl. 8:30-15:30 og fredag kl. 8:30-13:00. Gartneriet holder dog åbent helt til kl. 18:00 fredag 3. maj.

Vel mødt på Højagergaard på Højager 20 i Slangerup.

Pelargonier i fuld blomst. Foto: Frederikssund Kommune.Pelargonier i fuld blomst.

Foto: Frederikssund Kommune.