Frederikssund Kommunes logo
2. maj 2023

Musikskolen holdt festligt åbent hus

Elværket var fyldt godt op lørdag den 29. april, da Frederikssund Musikskole holdt åbent hus.

Alle kommunens 0. klasser var inviteret til at synge sammen, og de havde taget deres familier med, der i den grad nød det lille program med både “Jeg er en glad lille cowboy”, “Sørøversang” og "Joe rap”.

Alle børnehaveklasserne har musikundervisning med en lærer fra Musikskolen hver uge, og de fremmødte børn var stolte og glade over at optræde for familierne, der selvfølgelig kvitterede med et kæmpe bifald.

O. klasser synger for deres familier. Foto: Frederikssund Kommune, Gitte GrarupO. klasser synger for deres familier.

Bagefter spillede Musikskolens hold for 4-5 årige Suzuki-violiner for publikum og til sidst hørte publikum Blokfløjteensemblet, der fremførte lidt af det program, de optræder med ved Musikskolernes dag i Tivoli søndag d 7. maj.

Derefter gik dørene i fløjen op og Musikskolens Streetparade med blæser- og trommeelever underholdt på p-pladsen før de inviterede alle med ned ad Ved Kirken til gratis at prøve instrumenter. Der var masser af interesserede børn og voksne, der fik lov at prøve de forskellige instrumenter, og mange gav udtryk for, at de også gerne vil lære at spille selv.

Streetparade med musikskolen. Foto: Frederikssund Kommune, Gitte Grarup.Streetparade med musikskolen.

Musikskolen underviser på alle folkeskoler i Frederikssund Kommune. Musikskolen har åbent for tilmelding til sæson 2023-2024, og interesserede kan melde sig til via musikskolen.frederikssund.dk.

Elever optræder for deres familier. Foto: Frederikssund Kommune, Gitte Grarup.Elever optræder for deres familier.

Foto: Frederikssund Kommune, Gitte Grarup