Frederikssund Kommunes logo
1. juni 2023

Ombygning af Frederikssund Svømmehal

På byrådsmødet den 24. maj blev pengene til ombygning af omklædningsrummene i Frederikssund Svømmehal frigivet. Det betyder en optimering af omklædningsrummenes udformning og funktionalitet, som længe har været et ønske fra gæster og brugere.

Mere rummelige

Herre- og dameomklædning vil derfor blive udvidet og gjort mere rummelige. Handicap- og individuel omklædning ved wellnessområdet vil også blive optimeret i forhold til de ønsker, der er kommet fra gæster og foreninger. De nuværende fire familie- og gruppeomklædningsrum vil der ikke blive ændret på.

Svømmehallen lukker under ombygningen

Ombygningen starter mandag den 12. juni og vil vare indtil søndag den 3. september. Frederikssund Svømmehal vil være lukket for offentlig svømning i hele perioden. Til gengæld er Slangerup Svømmehal åben. Perioden er nøje udvalgt for at genere gæster, svømmeklubber, skoler mv. mindst muligt.

Har du årskort til Frederikssund Svømmehal gælder det i forvejen til Slangerup og vil kunne benyttes her. Benytter du klippe-/rabatkort til Frederikssund Svømmehal skal du købe et nyt til Slangerup Svømmehal. Dit klippekort til Frederikssund har ikke udløb og vil således igen kunne anvendes, når Frederikssund Svømmehal genåbner.