Frederikssund Kommunes logo
6. februar 2023

Det kan I lave i vinterferien 2023

I uge syv, 2023, holder skolerne i Frederikssund Kommune vinterferie. Heldigvis er der masser af spændende ting at lave i ugens løb for både børn og voksne. Nedenfor har vi samlet inspiration til ferien.

Frederikssund Museum, Færgegården, Færgelundsvej 1, 3630 Jægerspris
I vinterferien kan hele familien tage på fastelavnsoptog i Færgegårdens have og være med til at dyste, lege og smage sig gennem fastelavnens mange skægge traditioner. Læs mere på museets hjemmeside.

Fastelavnstønde og kæphest foran Museum Færgegården. Foto: Romu.Vinterferie på Frederikssund Museum.

Foto: ROMU.

Visit Fjordlandet

I Fjordlandet bugner det med børnevenlige oplevelser i vinterferien. I kan fx besøge den hyggelige bondegård, Nordgården og prøve de hyggelige aktiviteter for børnene: lav et fastelavnsris, spil brætspil, lav jeres egne vandflaske-raketter, filt en bold og lav pandekager over bål! Eller I kan tage til Kulturhuset Rejsestalden i Jægerspris på Valentines dag, og lave jeres egen hjerte-uro af papir. Eller tag en frisk vintervandretur i Fjordlandets smukke natur på jagt efter dyrespor. Hvor mange kan I finde, og hvad er det for nogle dyr? Læs mere på Visit Fjordlandets hjemmeside.

Willumsens, Jensriksvej 4, 3600 Frederikssund
Sæt farve på vinterferien med et besøg på Willumsens Museum. I både uge 7 og uge 8 er der mulighed for at gå på opdagelse på egen hånd. Enten med en kunstkuffert, smækfyld med sjove, kunstneriske opgaver eller sammen med vores lydfortælling for børn: på jagt efter Willumsens farver. Læs mere på Willumsens hjemmeside.

Frederikssund Bibliotekerne
På bibliotekerne i Frederikssund er der altid spændende ting i gang - og masser af bøger du kan låne og læse. Se hvad der sker i vinterferien i bibliotekernes arrangementskalender.

Rejsestalden, Hovedgade 29A, 3630 Jægerspris
I Vinterferien kan du opleve en kunstudstilling af japanske Naoko Seerino eller prøve en Virtual Reality dokumentar om landsbyerne nær Fukushima atomkræftværket i Japan. Læs mere på Rejsestaldens hjemmeside.

Oplev Frederikssund

På siden Oplev Frederikssund kan du læse mere om oplevelsesmulighederne i Frederikssund Kommune og finde overblik over og søge i alle de arrangementer, der er oprettet på Kultunaut.