Gå til sidens indhold
Frederikssund Kommunes logo

Nyhedsarkiv

Vælg periode

27. maj 2020

Farverig dag i Toftelund

Der var fuld fart på farverne, da de store børn i Børnehuset Toftelund fik besøg af en rigtig maler, som led i deres arbejde med projekt Lydbyen.
Farver blandet på en paptallerken. Foto: Frederikssund Kommune.
26. maj 2020

Musikskolen er klar til at genåbne

Frederikssund Musikskole kan igen undervise eleverne ansigt til ansigt fra den 27. maj 2020. Det bliver, som med alt andet for tiden, med særlige restriktioner og masser af håndsprit, men musikken får igen lov at fylde lokalerne.
Poser med håndsprit, vådservietter, plakater med mere er klar til at blive udleveret til musikskolens lærere. Foto: Birgitte Andersen, Frederikssund Kommune.
22. maj 2020

Spændende lokale Coronafortællinger

ROMU er i fuld gang med at indsamle lokale fortællinger, som kan fortælle eftertiden om Coronakrisen. Historierne der foreløbig er kommet ind, fortæller om både sammenhold og opfindsomhed i en svær tid.
Håndsprit på skrivebord med iPad og papirnotater. Foto: Kenneth Jensen.
18. maj 2020

Byggegrunde i Vinge nu i udbud

Frederikssund Kommune udbyder nu tre storparceller i byudviklingsprojektet Vinge til investorer og projektudviklere. Bebyggelse skal opføres med DGNB-certificering for bæredygtighed.
Vinges byskilt set mod blå himmel. Foto: Frederikssund Kommune.
16. maj 2020

Bibliotekerne åbner for udlån

Sprit, handsker og skiltning står klar til at modtage de læseglade borgere, der fra mandag den 18. maj kan begynde at besøge bibliotekerne igen. Det bliver ikke lange besøg, men kun for at låne eller aflevere materialer.
Håndsprit, handsker og skilt med retningslinjer ved udlånscomputerne på biblioteket i Frederikssund.
15. maj 2020

Igen muligt at besøge de ældre

Efter i månedsvis at have holdt kontakt med de ældre via telefon eller på afstand gennem et vindue, så er det nu muligt at bestille tid til et besøg hos de ældre på omsorgscentrene.
Dørene er åbne til havestuen, som bliver besøgszone, på omsorgscenter De Tre Ege i Jægerspris. Foto: Frederikssund Kommune.
14. maj 2020

Udendørs idræt klar til start

Mange idrætsforeninger har glædet sig til at få lov at starte deres aktiviteter igen. Efter to måneders nedlukning er det nu muligt igen at åbne for en stor del af udendørsidrætten.
Plakater hænges op på udendørs idrætsanlæg. Foto: Frederikssund Kommune.
14. maj 2020

AKU-centrene åbner igen

AKU-center Ejegod og Højagergård åbner igen mandag den 18. maj. Lige nu forberedes centrene til at modtage brugerne igen.
Skiltet ved indkørslen til Højagergård viser vej til de forskellige aktiviteter på stedet. Foto: Frederikssund Kommune.
14. maj 2020

Skoler gør klar til store elever

Uddannelsesudvalget har netop godkendt retningslinjerne for genåbningen af skolerne for 6. – 10. klasse. Og forberedelserne er i fuld gang, så skolerne bliver klar til at modtage eleverne mandag den 18. maj.
Skilt ved indgangen til Slangerup skole, afd. Kingo. Foto: Frederikssund Kommune.
14. maj 2020

Brug 2 sekunder mere på at orientere dig i krydset

De kommende uger sætter vi fokus på de mange kryds, vi kører gennem hver dag. Heldigvis går det godt de allerfleste gange. Men det er, når biler og cykler mødes i kryds, at de fleste alvorlige ulykker sker med cyklister.
Kampagneplakat i vejsiden. Foto: Frederikssund Kommune.