Frederikssund Kommunes logo

Nyhedsarkiv

Vælg periode

Viser 1-10 ud af 15 nyheder fra oktober 2020

26. oktober 2020Unge fra Campus kan få plads i ungdomsboliger

Fremover får Campus Frederikssund mulighed for at indstille unge, som passer i målgruppen, til Ungdomsboligerne på Birkevænget i Frederikssund, såfremt der er ledige lejemål. Det besluttede Økonomiudvalget på sit møde onsdag den 22. oktober.
Ungdomsboligerne på Birkevænget i Frederikssund. Foto: Frederikssund Kommune.

22. oktober 2020Viden om demens - kursus for pårørende

Nu er der igen mulighed for at deltage i det tværkommunale kursus i viden om demens. Her får du viden om, hvordan du tackler de mange problemstillinger en familie bliver ramt af, når de er pårørende til en person der er demensramt.
To hænder rækker ud efter hinanden. Foto: Colourbox.

21. oktober 2020Gamle film skal vække minder hos demente

Omsorgscenter Pedershave i Frederikssund deltager i pilotprojektet Erindringsbio, hvor gamle filmklip skal være med til at styrke livslyst og samtale blandt demente.
Aktivitetsmedarbejder Eva Britt Larsen Blytmann (i midten) viser historiske film på en tablet til Jytte og Rita på omsorgscenteret Pedershave. Eva ser frem til at tage 'Erindringsbio' i brug til november. Foto: Sara Prahl Larsen.

9. oktober 2020Julehjælp

Traditionen tro uddeler Røde Kors og Lions Club julekurve til værdigt trængende familier bosiddende i Frederikssund Kommune. Ansøgningsfristen er den 15. november.
Juletræet i snevejr på Torvet i Frederikssund. Foto: Frederikssund Kommune, Kenneth Jensen.

8. oktober 2020Ingen yderligere smittede på Nordhøj 2

Beboerne på Nordhøj 2 er nu blevet testet for COVID-19, og resultatet er, at der ikke er flere smittede end de to, der allerede var kendskab til. Derfor skal beboerne ikke længere selvisolere sig.

8. oktober 2020Aktivitetsbånd anlægges nu i Jægerspris

Mandag den 5. oktober tog entreprenøren første spadestik til et aktivitetsbånd mellem de to skolematrikler i Jægerspris, som bliver et spændende nyt bevægelsesområde for borgerne i byen.
Visualisering af aktivitetsbåndet mellem skolerne i Jægerspris. Illustration: Elkjær + Ebbeskov Arkitekter ApS.

8. oktober 2020Budget 2021 er vedtaget

På Byrådets møde onsdag den 7. oktober blev budgettet for næste år endeligt vedtaget af et bredt flertal på 22 ud af 23 byrådsmedlemmer.
Forligspartierne samlet ved underskrivelsen af budgetforliget. Fra venstre: Hans Andersen (V), Maria Katarina Nielsen (Rad.), Inge Messerschmidt (DF), borgmester John Schmidt Andersen (V), Tina Tving Stauning (S), Ole Frimann Hansen (SF) og Ole Søbæk (C).

6. oktober 2020To smittede beboere på Nordhøj 2 i Skibby

I de midlertidige flygtningeboliger på Nordhøj 2 i Skibby er to beboere konstateret smittet med COVID19. Beboerne bliver nu isoleret og alle andre beboere bliver testet onsdag den 8. oktober.
Æsler engangshandsker. Foto: Frederikssund Kommune, Kenneth Jensen.

5. oktober 2020Nyt inventar til skolerne

På Byrådets møde onsdag den 30. september blev der givet en bevilling på 10 mio. kr. til indkøb af nyt inventar til skolerne.
Et af fællesrummene på Jægerspris Skole, hvor der inden længe kommer nye loungemøbler. Foto: Frederikssund Kommune, Jægerpris Skole.