Gå til sidens indhold
Frederikssund Kommunes logo

Nyhedsarkiv

Vælg periode

31. januar 2020

Udligningsreform rammer Frederikssund hårdt

Regeringen har fredag den 31. januar offentliggjort de konkrete tal for, hvordan de enkelte kommuner vil blive ramt af udligningsreformen. Tallene viser, at det går hårdt ud over Frederikssund Kommune.
Borgmester John Schmidt Andersen. Foto: Kenneth Jensen
31. januar 2020

Gode aktiviteter i vinterferien 2020

Det er snart vinterferie og det ser både børn og voksne sikkert frem til. Men hvad skal man så lave i ferien? Det er der masser af gode bud på fra forskellige institutioner i Frederikssund Kommune.
Løs en mordgåde på Færgegården. Foto: ROMU
30. januar 2020

Ny svømmehal åbner til sommer

Der er godt nyt for de borgere og foreninger, som har set frem til åbningen af den nye svømmehal, der bygges syd for Frederikssund by. Svømmehallen forventes nemlig at åbne dørene i løbet af august 2020.
Byggeriet af den nye svømmehal er i fuld gang. Foto: Frederikssund Kommune.
27. januar 2020

Skolepatruljer fik en tur i biffen

Selv om vejret på denne årstid er koldt og kedeligt, står skolepatruljerne hver morgen ved skolerne og hjælper deres skolekammerater sikkert over vejen. Derfor blev de mandag den 27. januar forkælet med taler, gave og en tur i biffen.
Parkteatret i Frederikssund. Foto - Frederikssund Kommune.
24. januar 2020

Skraldemanden må godt...

På Kronprins Frederiks Bro må der ikke køre lastbiler over 3,5 ton. Men skraldebiler m.fl. må faktisk gerne, fordi Nordsjællands Politi har givet dispensation.
Skraldebiler må gerne køre over Kronprins Frederiks Bro. Foto: Frederikssund Kommune.
22. januar 2020

Velbesøgt dialogmøde i Vinge

Tirsdag den 21. januar var omkring 60 vingeborgere mødt op til informations- og dialogmøde om de kommende lokalplaner for områderne vest og syd for Deltakvarteret.
Kort over Deltakvarteret og de tilstødende områder. Visualisering: Frederikssund Kommune.
21. januar 2020

Invitation til demenscafé

Demenscaféen er for hjemmeboende borger, der lider af en demenssygdom samt deres ægtefæller. Her er der mulighed for en god frokost, snakke og hygge med ligestillede.