Gå til sidens indhold
Frederikssund Kommunes logo

Nyhedsarkiv

Vælg periode

18. december 2018

Ny lov skal sikre sammenhængende indsats til udsatte borgere

Et bredt flertal i Folketinget har indgået aftale om at samle en lang række love og regler på beskæftigelses- og socialområdet i én ny lov. Det sker på baggrund af erfaringerne i et frikommuneforsøg, som Frederikssund Kommune har deltaget i.
17. december 2018

Lær at tackle hverdagen som pårørende

Er du pårørende til et menneske med langvarig sygdom eller nedsat funktionsevne? Så er kurset ”Lær at tackle hverdagen som pårørende” måske noget for dig. Vi starter et nyt hold i januar 2019. Det er gratis at deltage.
Lær at tackle hverdagen som pårørende. Foto Komiteen for Sundhedsoplysning
17. december 2018

Stor interesse for mere grønne opvarmningsformer

Det var et særdeles velbesøgt borgermøde om alternativer til oliefyret, som Frederikssund Kommune forleden holdt i samarbejde med Energistyrelsens rådgivningstjeneste. Her kan du læse oplæggene, som blev holdt på mødet.
Landskab med vindmøller og Kyndbyværket i baggrunden. Foto: Kenneth Jensen, Frederikssund Kommune.
17. december 2018

Vil du være nævning eller domsmand?

Har du lyst til at være en del af det danske retssystem som nævning eller domsmand? Så har du nu muligheden for at ansøge om plads på grundlisten, hvorfra der trækkes lod om, hvem der skal være nævning eller domsmand ved en retssag.
Dommerhammer.
11. december 2018

Kom til fortryllende kinesisk nytårsshow

Fredag den 25. januar 2019 kan borgerne i Ballerup, Egedal og Frederikssund opleve et storslået og betagende kinesisk nytårsshow, når Bycirklen fejrer det kinesiske nytår.
3. januar 2019: Showet er udsolgt.
Kinesiske artister til nytårsshow 2018
4. december 2018

Lær at tackle angst og depression - online

I det nye år er der planlagt flere forløb af onlinekurset Lær at tackle angst og depression. Kurset er til dig, der er over 18 år, har en diagnose eller tegn på angst eller depression og føler det udfordrende at møde op på et fysisk kursus.
Genrebillede af deprimeret kvinde.
3. december 2018

Lokal bank fik årets handicappris

Mandag den 3. december blev Frederikssund Kommunes Handicappris 2018 uddelt. Det blev Handelsbankens filial i Slangerup som løb med den.
Tommy Fritzen overrækker Handicappris 2018 til Handelsbanken i Slangerup. Foto: Kenneth Jensen.