Gå til sidens indhold
Frederikssund Kommunes logo

Nyhedsarkiv

Vælg periode

26. juli 2018
Lær at tackle angst og depression - online
Føler du tegn på angst eller depression, så er der muilighed for at få hjælp i dit eget hjem. Frederikssund Kommune tilbyder nu onlinekurset ”Lær at tackle angst og depression” med start i september.
Genrebillede af deprimeret kvinde. Foto: Colourbox
17. juli 2018
Aktiv fritid giver overblik over fritidstilbud
Igen i år udkommer hæftet Aktiv fritid med en oversigt over mange forskellige aktivitetsmuligheder og -tilbud fra foreninger, aftenskoler, grupper mv. i Frederikssund Kommune.
Kvinder laver yoga. Foto: Kenneth Jensen
16. juli 2018
Fund af stoffet DMS i drikkevand fra Marbæk Vandværk
Novafos har undersøgt alle deres vandværker for stoffet DMS, og på Marbæk Vandværk i Frederikssund har de fundet stoffet i en mængde, der ligger over det tilladte. Mængden af DMS i drikkevandet er dog så lav, at det ikke udgør nogen sundhedsmæssig risiko.
9. juli 2018
Ny bro på Tørslevvej åben for trafik
Broen på Tørslevvej over motortrafikvejen til Fjordforbindelsen blev åbnet for trafik fredag den 6. juli. Broen er tosporet ligesom Tørslevvej.
Den nye bro på Tørslevvej over motortrafikvejen til Fjordforbindelsen.
5. juli 2018
Færgevej blev indviet
I trekvart år har trafikanterne på Færgevej i Frederikssund måttet døje med vejarbejde. Nu er vejen endelig færdig, og det blev markeret ved en indvielse den 4. juli.
Formand for Teknisk Udvalg, Tina Tving Stauning (S) og borgmester John Schmidt Andersen (V) var fælles om at klippe snoren over til den istandsatte Færgevej.   Foto: Frederikssund Kommune.