Gå til sidens indhold
Frederikssund Kommunes logo

Nyhedsarkiv

Vælg periode

26. marts 2018
Næste arrangement om det gode seniorliv
Hvis du er fyldt 75 år i perioden 1. september 2017 til 22. februar 2018, er du inviteret til et arrangement med temaet ”Det gode seniorliv”. Sidste frist for tilmelding er den 5. april.
Diætist Jannie Stryhn deler lagkage ud ved arrangement om det gode seniorliv på Tolleruphøj den 14. marts 2018. Foto Erik Zangenberg
26. marts 2018
Vinder fundet i lokalt MGP
Det blev sangen ”Venner”, der løb med sejren, da der blev holdt Melodi Grand Prix på Trekløverskolens afd. Græse Bakkeby SFO.
Vinderne af MGP 2018 blev Ida, Malou, Simon H, Frederik og Victor fra 3.E.
23. marts 2018
Columbus stævner ud
Selv om det måske ikke helt føles sådan endnu, så siger kalendere at det forår. Derfor starter M/F Columbus sin sejlads den 29. marts 2018.
M/F Columbus i Kulhuse Havn. Foto: Kenneth Jensen.
23. marts 2018
Erfaren chef bliver ny familiechef
Det bliver den 51-årige Søren Ethelberg, der pr. 1. maj 2018 starter som Familiechef i Familieafdelingen i Frederikssund Kommune.
22. marts 2018
Evaluering af forløb om Vinge Centrum
Byrådet har på sit møde 21. marts behandlet en redegørelse, der evaluerer forløbet frem mod, at forhandlingerne om en endelig aftale om etablering af Vinge Centrum blev indstillet. Byrådet gav bemærkninger til evalueringen, og med de bemærkninger tog Byrådet evalueringen til efterretning.
22. marts 2018
Sådan vil en konflikt påvirke Frederikssund Kommune
Der er varslet strejke og lockout på det kommunale område i forbindelse med de sammenbrudte overenskomstforhandlinger. Hvis den varslede konflikt træder i kraft, betyder det, at der ikke kan opretholdes normal drift på en række områder. Her kan du få et overblik over en eventuel konflikts betydning for de kommunale tilbud.
Konfliktvarsel - mørkeblå.jpg
20. marts 2018
Nye genbrugsbeholdere over hele kommunen
Inden længe bliver det meget nemmere for borgerne i Frederikssund Kommune at aflevere op til seks typer affald. Nu kommer der nemlig nye genbrugsbeholdere 23 steder i kommunen.
Visualisering af de nye genbrugsbeholdere, som de vil tage sig ud ved Brugsen i Jægerspris.
20. marts 2018
Infrastruktur på dagsordenen
Tirsdag besøgte to folketingsmedlemmer Frederikssund Kommune for at se nærmere på udviklingen i Vinge og byggeriet af den nye fjordforbindelse.
Besøg i Vinge. Fra venstre Tina Tving Stauning (S), John Schmidt Andersen (V), Pia Adelsteen MF (DF), Kim Christiansen MF (DF), Michael Tøgersen, Kristian Nabe-Nielsen og Pernille Krogh.
19. marts 2018
Få et røgfrit forår
Bliv røgfri sammen med andre på et rygestopkursus. Næste hold starter den 16. april 2018.
Erantis. Foto kaars
19. marts 2018
Færgevej er åben igen
Færgevej i Frederikssund er nu igen åben for gennemkørsel i begge retninger. Vejarbejdet forventes afsluttet omkring udgangen af marts og ny asfalt bliver lagt på i maj.
Færgevej, marts 2018. Foto: Frederikssund Kommune.