Gå til sidens indhold
Frederikssund Kommunes logo

Nyhedsarkiv

Vælg periode

28. februar 2018
Flere henvendelser om kødannelse
Frederikssund Kommune har modtaget flere henvendelser om kødannelser i trafikken. Kommunen har derfor orienteret Vejdirektoratet, som er ansvarlige for rute 53 og J. F. Willumsensvej.
27. februar 2018
Priser uddelt til idræt og foreninger
Mere end 300 deltagere var tirsdag den 27. februar samlet i Møllegårdhallen i Jægerspris til den årlige prisfest for idrætten og foreningslivet. Her blev årets leder-, idræts- og fritidspris uddelt ligesom en lang række sportsudøvere modtog anerkendelser for deres indsats.
I alt 142 anerkendelser til lokale sportsudøvere blev uddelt ved prisfesten. Foto: Kenneth Jensen.
26. februar 2018
Ministerbesøg på Ungekontakten
Innovationsminister Sophie Løhde besøgte mandag Frederikssund Kommune for at høre mere om samarbejdet mellem SSP, gadeteam og Ungekontakten.
Innovationsminister Sophie Løhde besøger Frederikssund Kommune. Her er hun flankeret af borgmester John Schmidt Andersen  og næstformanden for Uddannelsesudvalget Kenneth Jensen (tv.)
21. februar 2018
Ensretning ophæves på Færgevej
Vejarbejdet på Færgevej i Frederikssund er nu så langt, at ensretningen bliver ophævet den 21. februar. Det er dog stadig gennemkørsel forbudt, og vejen kan derfor ikke bruges som adgangsvej til J.F. Willumsensvej af andre end beboere med udkørsel til Færgevej.
Ensretningen på Færgevej bliver nu ophævet.
20. februar 2018
KOL-café den 8. marts
Er du nysgerrig efter at høre, om der er kommet nye tiltag i behandlingen af KOL, så er du og dine pårørende velkommen på årets første KOL-café.
KO- café marts 2017 Foto Henriette Lose
20. februar 2018
Ustabilt gadelys i Skibby
Borgerne i Skibby kan for tiden opleve at gadebelysningen er ustabil. Der arbejdes på at løse problemerne.
20. februar 2018
Kom til rejsefest på J.F. Willumsens Museum
I forbindelse med åbningen af udstillingerne ”Rejsebilleder fra Nord og Syd” og ”At samle sig” holder J.F. Willumsens Museum rejsefest – og du er inviteret med.
Kom med til rejsefest på J.F. Willumsens Museum, når de fejrer åbningen af to nye udstillinger.
19. februar 2018
På X & tværs af politik: Statsministrene
Kom til foredrag om tv-programmerne Statsministrene med Anne Sofie Kragh, journalisten bag bogen og programmerne og hør om, hvordan man portrætterer fem store personligheder.
Kom til foredrag med den ene af journalisterne bag bogen og tv-programmerne Statsministrene mandag den 26. februar på Elværket i Frederikssund.
16. februar 2018
En sten fyldt med historie
Frederikssund Kommune har fået en gammel skubbekværn til låns fra Frederikssund Museum. Skubbekværnen er fundet i en af de kampestenskældre, som dukkede op under de arkæologiske udgravninger, der gik forud for byggeriet af den nye svømmehal.
Skubbekværnen står lige nu udstillet på første sal i borgercenteret på rådhuset i Frederikssund. Når den nye svømmehal står færdig, vil stenen en plads i den. Foto: Frederikssund Kommune
15. februar 2018
Aktive feriedage for unge flygtninge
Familiekonsulenterne i integrationsteamet i Frederikssund Kommune har i vinterferien inviteret unge flygtningepiger og drenge til aktive feriedage, hvor de unge har prøvet kræfter med kommunens og foreningslivets forskellige tilbud.
Tirsdag i vinterferien stod i fodboldens tegn, og her deltog både piger og drenge. Foto: Frederikssund Kommune